Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
21:24

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 квітня 2017, 16:36

Ляшко: в Україні забули про людину праці

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що з декомунізацією в Україні є певні перегиби. Про це політик заявив у «Вечірньому праймі» на «112-Україна». «Цей той випадок, коли «примусь дурня Богу молитися, він і лоба розіб'є»! Декомунізація – це коли йдеться про НКВС, КПРС, а не про ті свята, які об’єднують українців: День космонавтики, 8 березня, День солідарності трудящих та День перемоги. Наприклад, я вважаю, ті хто хочуть скасувати 8 березня – жлоби та імпотенти, які не люблять жінок. У жінок повинно бути свято щодня», - підкреслив народний депутат. Олег Ляшко негативно сприйняв ідею декомунізувати і Першотравневі свята. «Україну за 25 років перетворили на «бананову республіку», де днем з вогнем не знайдеш тракториста, механізатора, будівельника. Влада сьогодні з-за кордону виписує міністрів, а завтра буде з Китаю механізаторів кликати, щоб обробити українські поля. Про людину праці в Україні забули. А людина праці – це головне, бо на горбу будівельника, шахтаря, селянина тримається вся країна. Як можна забирати у людей свято?», - зазначив парламентар. Також лідер опозиційної фракції різко розкритикував скасування свята Перемоги. Олег Ляшко переконаний, що потрібно пам’ятати свою історію і цінувати жертви, полеглі у Другій Світовій війні. «9 травня – це День перемоги зі сльозами на очах. 10 мільйонів українців віддали своє життя, щоб перемогти Гітлера та «коричневу чуму. Сьогодні ветеранів залишились одиниці. І уявіть собі, як людям, які воювали, були поранені, в яких уламки сидять по сьогоднішній день і ниють ті рани, сказати, що вони зараз ніхто і звуть їх ніяк, і можна було не долати того Гітлера, хай би він переміг. Це категорично неправильно», - підсумував лідер РПЛ.



Переглядів: 509
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті