Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
10:03

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 квітня 2017, 16:39

Ляшко: ми повинні розірвати дипломатичні стосунки з Росією

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що продовження дипломатичних стосунків з Росією - це нонсенс. "Ви не знайдете такого прикладу в історії, щоб воюючі країни підтримували дипломатичні стосунки. Але є багато прикладів, коли стосунки розривали і з менших причин. Коли нам розказують, що потрібно захистити своїх громадян, то є загальноприйнята практика - дипломатичне представництво здійснюють треті держави", - зауважив політик. Народний депутат нагадав, що запропоновував цей крок у 2014 році у постанові "План відбиття російської агресії". "У цьому ж плані я пропонував введення віз для громадян Росії. Зараз, коли товарообмін скоротився на 70% говорити про шкоду для економіки вже не можна. До того ж, мільйони українців працюють у Євросоюзі, з яким у нас є візовий режим. Тож я підтримую запровадження візового режиму якомога скоріше", - підсумував Ляшко.



Переглядів: 443
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті