Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
14:02

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 квітня 2017, 16:42

"Гройсман на базарі торгував, коли ми боролися за підвищення зарплат"-говорить Олег Ляшко

Покрити дефіцит Пенсійного фонду можна за рахунок підтримки національного виробника, створення нових робочих місць та підвищення зарплат. Таке переконання висловив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко в прямому ефірі телеканалу «112-Україна». «Аби закрити дірку у 150 мільярдів гривень, є кілька способів: надрукувати гроші, підняти пенсійний вік, підвищити страховий стаж чи взяти кредити МВФ. Найуспішніший спосіб – це підтримка національного виробника, що дасть можливість створення нових робочих місць та підвищення зарплат. Це дієвий, але і тривалий шлях подолати дефіцит Пенсійного фонду», - наголосив політик. За словами Олега Ляшка, уряд натомість пропонує підвищити трудовий стаж для виходу на пенсію до 35 років. «Після Великодніх свят я матиму зустріч із Міністром соцполітики Андрієм Ревою. Він пообіцяв в деталях розповісти про проект пенсійної реформи, яку готує уряд. За моєю інформацією на сьогодні, уряд планує збільшити трудовий стаж з 30 до 35 років. Це те ж саме, що й підвищення пенсійного віку. Ви знайдіть людей, які мають такий безперервний трудовий стаж!», - повідомив народний депутат. Олег Ляшко вимагає від уряду підвищити мінімальні пенсії за прикладом збільшення мінімальних зарплат, що добилася фракція Радикальної партії. «Гройсман у Вінниці ще на базарі торгував, коли ми добивалися підняття «мінімалки». А зараз люди, які пропрацювали по 30-40 років, мають мінімальні пенсії 947 гривень через те, що не були офіційно працевлаштовані. Вони все життя пропрацювали на базарі, на будівництві, у кіосках тощо, але в них не брали трудову книжку. Як ви розумієте, на таку пенсію зараз прожити неможливо. Ми вимагаємо підняти соціальну пенсію до рівня прожиткового мінімуму, який сьогодні становить більше 1400 гривень», - підсумував Ляшко.



Переглядів: 609
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті