Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


19 травня 2017, 12:23

Ляшко вимагає негайно повернути газорозподільчі мережі до державного управління

Нацкомісія з питань регулювання ринку комунальних послуг готує нову аферу із запровадження абонплати за газ. Про це заявив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни парламенту. «Пам’ятаєте, як більше місяця тому НКРЕКП запровадило абонплату за газові лічильники, щоб кожна українська сім’я платила десятки мільярдів гривень в кишені олігархів Фірташа, Бойка та Льовочкіна? Мільйони людей піднялися і ми разом добилися скасування цього рішення. За нашою інформацією, НКРЕКП готує нове рішення про впровадження абонплати за газ», - підкреслив політик. Олег Ляшко наголосив, що фракція Радикальної партії не допустить чергового обману українців у газовій сфері. «Ми вимагаємо від уряду та НКРЕКП прибрати свої брудні руки від кишень українців. Досить грабувати людей! Ми вимагаємо негайно повернути під державне управління газорозподільчі мережі, що належать народу, якими десятки років безоплатно користуються Фірташ, Льовочкін і Бойко. За гроші від цих газорозподільчих мереж вони фінансують антиукраїнську діяльність, сепарський телеканал «Інтер» та підкуповують владу. Ціна на газ у 7 тисяч гривень – це плата українців за корупцію на газовому ринку», - підкреслив лідер РПЛ.



Переглядів: 514
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті