Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
17:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


20 червня 2017, 10:59

Урочисте богослужіння з нагоди закінчення навчального року у Дніпровській духовній семінарії та першого випуску.

2 червня 2017 р. у місті Дніпро відбулось урочисте богослужіння з нагоди закінчення навчального року у Дніпровській духовній семінарії та першого випуску.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність" з гордістю і радістю пишається цією подією. Фонд завжди допомагає і підтримує УПЦ і зокрема її Дніпровську єпархію і радіє тому що відбувся перший випуск академії, яку всіляко і в повній мірі завжди підтримує.
Очолив молитву голова Синодального управління у справах духовної освіти, Патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній.
На святі і історичній події був присутній і президент МБФ Солідарність Олександр Петровский,який завжди підтримує Українську церкву, духовність,справедливість та патріотизм Дніпра і країни в цілому.
Після молитви, у Свято-Петро-Павлівському семінарському храмі відбувся урочистий Акт з нагоди першого випускного .Розпочав урочисту подію ректор навчального закладу протоієрей Сергій Нарольський.З вітальним словом до присутніх звернувся голова Синодального управління у справах духовної освіти, Патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній, після якого і вручили дипломи випускникам.
Дипломи та вітання вручав і меценат єпархії, президент МБФ «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський разом зі своєю мамою Оксаною Іванівною Петровською — директором та художнім керівником Дніпропетровського драмтеатру ім. Шевченка.Взагалі ,як візначили присутні –це важлива подія для української церкви саме у центрально-західному регіоні нашої країни і саме тут випуск духовних особ відбувся вперше. Після молитви соборне духовенство звершило Подячний молебень та виголосили многоліття духовному наставнику семінарії, Його Святості, Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету, Преосвященним митрополитам, архієпископам, єпископам, викладачам, випускникам, студентам та фундаторам навчального закладу.А закінчилася урочиста подія святковим концертом народної та духовної музики та спільною світлиною.











Останній раз редагувалося: 20.06.2017 11:02
Переглядів: 1162
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (20.06.17 11:03): Подробно на нашем сайте:
http://mbfs.com.ua/pres-tsentr/16035-urochiste-bogosluzhinny a-z-nagodi-zakinchennya-navchalnogo-roku-u-dniprovskij-dukho vnij-seminariji
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті