Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
19:08

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


21 червня 2017, 11:25

Ляшко: Ми проти скасування законів, якщо це призведе до втрати робочих місць

Темпи зростання економіки, які Україні пропонує МВФ, є категорично неприйнятними. Про це Олег Ляшко заявив на брифінгу після засідання Погоджувальної ради. "Так звані маяки, які нам встановлює МВФ - це 1,5-2% зростання економіки на рік. Ми такими темпами до Білорусі будемо 20 років рости. Щоб вирватися із цієї бідності і сировинної залежності нам потрібне радикальна економічне зростання хоча б на рівні 8-10% на рік. У 2004 році зростання ВВП склало 12% і з того часу крива весь час ішла вниз. Тому на потрібна радикальна зміна економічної політики і, як наслідок, підвищення зарплат і пенсій", підкреслив лідер Радикальної партії. Політик наголосив, що ключовим для розвитку економіки є підтримка власного виробника. "Минулого тижня у парламенті підптримали наш із колегами по фракції "металургійний закон", який на два роки продовжує втричі збільшене вивізне мито на металобрухт. Через те що мито було низьким, минулого року з України вивезли 3 млн тон металобрухту. Вітчизняні підприємства стояли без сировини. Ми добилися збільшення мита і досягнули мети - сьогодні вітчизняні підприємства не мають дефіциту. Але президент хоче накласти вето на цей закон. Це призведе до дефіциту сировини і втрати робочих місць. Про це я сказав президенту. Ми категорично проти умов, які нав'язують нам європейські партнери, якщо вони тягнуть за собою втрату робочих місць. Те саме стосується мови про скасування мораторію на вивіз лісу-кругляка. Завдяки цьому закони тисячі українців отримали роботу. Ми категорично проти його скасування", - підсумував Ляшко.



Переглядів: 486
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті