Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
08:49

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


19 січня 2018, 11:45

Ляшко-уряду: Де людям взяти гроші?

Олег Ляшко під час години запитань до уряду зачитав звернення звичайних українців, яке вони надіслали у газету.

"Олексій Ксьондз із Миргорода на Полтавщині пише: безробіття, найнижчі зарплати у Європі, низька купівельна спроможність, життя на межі виживання, смертність перевищує народжуваність, а все тому, що влада турбується про народ тільки на словах, а на ділі дбає лише про себе. Надія Панченко із Томаківського району Дніпропетровської області написала, що у нашій країні рано говорити про справедливість і верховенство права, бо закон на боці тих, хто має гроші", - зачитав лідер Радикальної партії.

Політик закликав урядовців задуматись і змінити цю ганебну ситуацію.

"У мене запитання до вас: що ви скажете цим людям і мільйонам українців? Як їм працювати у рідній країні? Як їм заробляти гроші і годувати своїх дітей? Чи матимуть вони з вашою політикою майбутнє, перспективу і достойне життя? Я чекаю на вашу відповідь", - заявив Ляшко.



Переглядів: 465
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті