Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 1 травня 2024
05:36

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


11 лютого 2023, 22:32

Правозахисник Кожушко Микола: звернення до голови Дніпропетровської ОГА С.Лисаку

Голові Дніпропетровськоі ОДА

С.Лисаку !!

Звернення .

У Дніпропетровській ОДА останні 5 років під керівництвом колишніх голів ОДА О.Бондаренка та В.Резніченко та їх помічників, заступників ОДА, начальників управлінь, директорі комунальних підприємств виводяться бюджетні кошти з ОДА через коханок, підставних фірм братів Дубинських та місцевих олігархів.

За підрахунками експертиз та журналістських розслідувань було виведено незаконно бюджетних коштів понад 300 млн грн на підставні фірми та коханок, коханців, через місцевих олігархів Дніпра та братів Дубинських на офшорні фірми та організації, було також не зазначено розкрадання гуманітарної допомоги через липові акти,

зв’язку з корупційними фактами та законом проти дії корупції до органів державної влади та місцевого самоврядування -Прошу:

1.Усунути всіх помічників голови ОДА, заступників ОДА, начальників управлінь, департаментів, начальників комунальних підприємств на час службової перевірки в ОДА.

2.Провести з усіма співробітниками ОДА ”Поліграф” детектор брехні на виявлення причетності до корупційних схем з розкрадання бюджетних коштів на ОДА.

Надіслати мені відповідь поштою: dopomozhemo82@gmail.com

Правозахисник Кожушко Микола



Переглядів: 303
Усі записи автора | << | >>

Сергій  (12.02.23 01:09): Кожушко молодець !!! Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті