Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 6 травня 2024
22:48

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


26 квітня 2024, 09:10

Семінар для модераторів кіноклубів при Державній установі «Центр пробації» та установах виконання покарань"

25 квітня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія прийняв участь у навчальному семінарі для модераторів/ок кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA при підрозділах пробації та установах виконання покарань. Тема семінару: «Анонсування та висвітлення події. Що і як написати про проведений захід? Залучення медіа до висвітлення подій кіноклубу».

Модераторами заходу виступили:
- комунікаційна менеджерка Мережі DOCU/CLUB Ольга Бабчук
- smm менеджерка Мережі DOCU/CLUB Ярослава Шеремета
- координаторка Мережі DOCU/CLUB з прав людини Ліна Бабич
- координаторка онлайн-розвитку Мережі DOCU/CLUB Інна Кондратьєва

Зустріч відбулась на онлайн платформі Zoom. У даному заході також прийняли участь співробітники інших структурних підрозділів пробації та пенітенціарних установ України. Програма навчального семінару була присвячена темі проведення просвітніх заходів, правилам написання статей, звітів тощо. Також в рамках програми присутні учасники долучилися до перегляду та обговорення фільму “Абетка”, режисерки Мадлі Ляене.

Наприкінці заходу учасникам було запропоновано виконати практичне завдання. Робота проходила в групах. Завершився захід презентацією результатів та обговоренням.

Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (National Endowment for Democracy, NED) та Fondation de France (Фонд Франції).















Останній раз редагувалося: 26.04.2024 10:33
Переглядів: 77
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті