Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
03:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Грант від облради допоміг підтримувати комфортну температуру у будинку та економити 10% теплоносіїв

Грант від облради допоміг підтримувати комфортну температуру у будинку та економити 10% теплоносіїв
Плюс сімнадцять у під’їздах замість звичних п’яти градусів та до 10% економії теплоносіїв мають мешканці будинку №29 по вул. Олеся Гончара (ЖБК №181 «Металург-2»), які перемогли у конкурсі міні-проектів з енергозбереження та енергоефективності серед локальних громад, ініційованого головою облради Євгеном Удодом.

Позитивної динаміки мешканці досягли, замінивши у під’їздах усі старі вікна на металопластикові енергозбережні, старі труби - на нові та залишивши по одній секції теплообмінника на під’їзд. Реалізація міні-проекту обійшлась у 57,4 тис. грн., з них – близько 41 тис. грн. – фінансування від обласної ради, іншу суму зібрали самі мешканці.

«Громадяни, які вже стали переможцями нашого конкурсу на власному прикладі доводять – економити енергоносії реально й у значних відсотках. І зробити це можна швидко та доступно, отримавши грант від обласної ради, який становить більшу половину суми, необхідної на проведення енергозберігаючих робіт. За три роки ми разом з жителями Дніпропетровщини реалізували майже триста різноманітних проектів. Економія до 70% електроенергії та до 40% тепла – більше ніж гарні показники», – зазначив голова облради Євген Удод.

За словами голови правління ЖБК №181 «Металург-2» Миколи Рослика, участь у конкурсі стала корисною для членів ЖБК. Вони побачили позитивний результат та переконались, що можна заощаджувати та підвищувати комфорт у помешканні. Тож відтепер мешканці готові ще серйозніше займатись енергозбереженням. У їх планах покращити термоізоляцію даху та утеплити зовнішні стіни будинку сучасними термостійкими та пожежобезпечними матеріалами.

Зараз триває збір заявок на участь у проекті у 2015 році. До кінця прийому документів залишилось майже два місяці. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті http://energy.oblrada.dp.ua/, або зателефонувавши на гарячу лінію: (056) 742-80-07.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГРЫВНЯ  (11.02.15 10:34): Газовщики шото попид подъездами сшупают-выстукивают-вышукивают.. меня, может, шукают.. а, может, и собачку какую потеряли.. всё - "Бабксик! Баксик!",- жалобно так.. Відповісти | З цитатою
JK  (10.02.15 18:58): То есть жильцы потратили 16,4 тыс. грн. собственных средств для того, чтобы обогревать подъезд и экономить аж 10% !!! Відповісти | З цитатою
Сектор Газа  (10.02.15 17:12): 10% в доме.. а в квартире ни на йоту не потеплело.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті