Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні розпочався комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2015»

В Україні розпочався комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2015»
Заходи будуть тривати з 1 по 30 червня. Перш за все профілактична операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками.

Свою увагу працівники ДАІ передусім зосередять на нерегулярних перевезеннях пасажирів. Невдовзі розпочнеться сезон літніх відпусток, тож питання досить актуальне.

У літній період об’єм пасажирських перевезень значно зростає, оскільки розпочинається сезон відпусток та екскурсій. Аби дорога до відпочинку була безпечною, працівники ДАІ особливу увагу приділятимуть транспортну, який здійснює перевезення пасажирів, в тому числі організованих груп дітей до місць відпочинку, посилять контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

Працівники ДАІ спільно із територіальними представниками підрозділу Укртрансінспекції перевірять наявність ліцензій на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами у суб’єктів господарювання, технічну готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого відповідного транспорту до експлуатації у літній період.

Крім того, буде здійснюватися контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового медичного контролю перед виходом на маршрут.

Інспектори ДАІ прослідкують аби водії пасажирського транспорту не перевищували швидкісний режим, дотримувалися правил проїзду залізничних переїздів, обгону, зупинки і стоянки та інших вимог правил дорожнього руху.

Нагадуємо перевізникам: пасажири ввіряють свої життя водію, і сподіваються на те, що безпечно дістануться пункту призначення, а зробити це можливо найелементарнішим – вимогливістю і належним почуттям відповідальності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интернет-салон “Гигантело” пре  (05.06.15 10:15): летние платья размеров 50-70, обувь 40-50 на каблуке и без
Приборы для эпиляции, уроки по дефилированию на каблуках и мн. др.
Мужикам- скидки!
Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист.  (03.06.15 23:58): Я контролирую. Відповісти | З цитатою
Реабилитатор  (03.06.15 12:04): Интересно, а весь остальной год, кроме июня, "обеспечение соблюдения законодательства пассажироперевозчиками" не контролируется, получается? Відповісти | З цитатою
Чому б і ні?  (03.06.15 09:12): Проверьте вай-фай.. до стандартов европейских не дотягивает.. и розетку, шобы цикавым льготникам было чем в пути заняться.. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (03.06.15 08:39): Особенно было бы интересно что бы навели порядок с лоцманами, с их водителями неадекватными , такое впечателение как будто пдд это не для них, и зеркала как буд-то на автобусе у них для красоты, а то что дальтоники все и не видят что красный горит или не разбираються они совсем в светофорах или не поймут после того что употребляют перед маршрутом))) ощущение что на наркоман на истребителе а не водитель автобуса на маршруте))) да и наклейки сзади с кирпичем и с требованием! пропускать его))) ни чего скоро они будут и по тротуарам ездить с наклейкой беги пешеход автобус едет, а потом и льгтоников погоняют с лавочек по дворам, что бы и не думали бабки в него с ксивами своими лезьт, ему не до них) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті