Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Промислові підприємства Дніпропетровщини заробили за 5 місяців 6 млрд доларів

Промислові підприємства Дніпропетровщини заробили за 5 місяців 6 млрд доларів
За 5 місяців промислові підприємства Дніпропетровщини заробили з реалізації товарів 6 млрд. дол. США. Щодня з-за кордону вони додають до бюджету України близько 20 млн дол. США.

Про це розповів радник голови ОДА Віктор Сергєєв.

«За 5 місяців промислові підприємства нашого регіону заробили 122,7 млрд грн. Якщо перерахувати за курсом долара, то Дніпропетровщина принесла у скарбницю України близько 6 млрд доларів США. Половина цих коштів — це реальна валюта, яку наша промисловість отримала з-за кордону», — зазначив Віктор Сергєєв.

Він розповів, що це гроші, які ми отримуємо за рахунок експорту продукції промислових підприємств. Зокрема, від реалізації залізорудного концентрату до Китаю, тюбінгів до Канади, труб, іншої металургійної та машинобудівної продукції до інших країн світу.

«Зараз звичайно досить складна ситуація на ринках. Ціни на залізорудну сировину впали майже з 200 до 50 доларів за тонну. Це негативно позначилося, тим не менш наші гірничо-збагачувальні комбінати працюють. Вони інвестують у свій розвиток, займаються екологією, вирішенням соціальних питань», – наголосив Віктор Сергєєв.

На Дніпропетровщині працює біля 400 великих промислових підприємств, з яких більше 80 – базові для економіки області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


fh  (13.07.15 12:16): Не промышленные предприятия заработали а ж.овские хозяева этих предприятий. Відповісти | З цитатою
Злодій пісюнковый  (13.07.15 11:15): Так шо,- терь устрица на обед??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті