Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
07:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Новомосковському та Магдалинівському районах області триває ліквідація наслідків негоди

|«« «« »» »»|

На території Дніпропетровської області 28 липня внаслідок сильних поривів вітру та дощу були порушені умови проживання мешканців Новомосковського і Магдалинівського районів.

Для ліквідації наслідків надзвичайних подій, пов’язаних із погіршенням погодних умов, залучено 64 чоловіка особового складу та 10 одиниць спеціальної аварійно-рятувальної техніки ГУ ДСНС у області, а також працівники та техніка фермерських господарств, аварійні бригади газового господарства та електропостачання.

Координацію аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та мобільна оперативна група на чолі з начальником ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Андрієм Кульбачем.

Рятувальники розпилюють та прибирають повалені дерева в населених пунктах, займаються розчисткою доріг, які з’єднують населені пункти, проводиться розчистка від повалених дерев приватних подвір’їв.

Станом на 16:00 30 липня в Новомосковському районі повністю відновлено електропостачання 5 населених пунктів: сіл Королівка, Дніпрольстан, 
Голубівка, Кільчень, Миколаївка. Всього по району: 2016 абонентів. Внаслідок негоди пошкоджено покрівлі 216 будівель, із них – 204 будинки приватного сектору. Частково відключені від газопостачання 6 абонентів. Магістральні та внутрішні газопроводи в населених пунктах району відновлені повністю, але відновлення подачі газопостачання абонентам буде проводитись за заявою власників будинків.

Розпилені та прибрані 80 повалених дерева з приватних ділянок сіл Королівка та Дніпрольстан. Відновлено транспортне сполучення між населеними пунктами, розчищені ділянки доріг місцевого значення загальною протяжністю близько 20км.

У Магдалинівському районі внаслідок негоди пошкоджено покрівлі на будівлях двох амбулаторій в селах Поливанівка та Олександрівка, середньої школи села Радянське та на 11 будинках приватного сектору села Поливанівка. Особовим складом 40 ДПРЧ та 3 ДПРП завершені роботи по відновленню покрівлі в школі, а також ведуться роботи в селі Запоріжжя по відновленню покрівлі.

Частково відключені від електропостачання 2 населених пункти, 94 абонента приватного сектору. Складом бригади ремонту електромереж ведуться відновлювальні роботи та вже підключено 26 абонентів. Також в усі домоволодіння повністю відновлено газопостачання. Через повалення водонапірної башти частково від водопостачання відключено населений пункт Запоріжжя. Його відновлення буде проводитись після затвердження відповідного рішення Магдалинівської РДА.

Всього з початку події силами ГУ ДСНС у області розпилені та прибрані 230 повалених дерев та відновлено транспортне сполучення між населеними пунктами, розчищені ділянки доріг місцевого значення загальною протяжністю близько 90 км. Надана допомога населенню по видаленню пошкоджених конструкцій покрівель. У місті Новомосковськ та смт. Магдалинівка 29 липня проведені позачергові засідання районних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також нарада з головами сільських рад Магдалинівського району. За дорученням голови облдержадміністрації Валентина Резніченка створений оперативний штаб. Його спеціалісти встановлюють суму збитків та обраховують, скільки матеріалів треба для відновлення інфраструктури. Ліквідація наслідків негоди триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте