Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
13:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську знизять тариф на послуги з перевезення пасажирів майже на усіх міських автобусних маршрутах

У Дніпропетровську знизять тариф на послуги з перевезення пасажирів майже на усіх міських автобусних маршрутах
Понизити граничний тариф на послуги з перевезення пасажирів майже на усіх міських автобусних маршрутах загального користування до 4 гривень.

Відповідне рішення сьогодні на своєму засіданні ухвалив виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради.

Минулого тижня перший заступник міського голови Анатолій Крупський доручив департаменту транспорту та зв’язку міської ради проаналізувати економічно обґрунтований рівень діючих тарифів по кожному автобусному маршруту.

«Враховуючи, що ціна на одну із основних складових тарифу, а це паливо, знизилася, виконавчий комітет прийняв рішення знизити вартість проїзду до економічно обґрунтованого рівня. Навесні, коли ситуація з курсовими коливаннями була нестабільною, виконком міської ради відреагував на численні звернення перевізників і підвищив граничний тариф. На сьогодні ситуація більш-менш стабілізувалася, тому зниження вартості проїзду є обґрунтованим рішенням», - зазначив Анатолій Крупський.

Дане рішення набуде законної чинності після його оприлюднення, а також проведення договірної роботи між департаментом транспорту та зв’язку міської ради та автотранспортними підприємствами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гром  (10.10.15 21:48): Как был проезд 6 гривен - так и остался - 77, 141, 9-ка возят по 6 грн. и срать хотели они на все пиар-потуги беззубого горсовета. Відповісти | З цитатою
Виктор Березка  (03.10.15 13:55): Этот вопрос решим!!! Это - наше дело!
На выборы в горсовет зарегистрировано 17 партий. С бигбордов смотрят на нас лица крутых - мы таких возможностей не имеем. Поэтому я обращаюсь к жителям ж/м Сокол, Высоковольтная, Запорожское шоссе с предложением зайти на сайт общ. организации "Приумножим славу Приднепровья" и посмотреть, чем мы занимаемся вот уже 9 лет, и я, как ее председатель, Березка Виктор Васильевич.
Молодые ребята из организации идут на выборы с партией "Справедливость" (единственная из 17, не измазанная связью с олигархами и властью), поэтому меня также подтолкнули для передачи своего опыта в рамках горсовета молодым. Как говорили раньше: необходимое условие для позитива - сочетание молодости с опытом.
Прошу поэтому по возможности поддержать нас 25 октября, выдвинутых партией "Справедливость". При необходимости готовы встретиться и ответить на все вопросы, как мы собираемся работать в горсовете. Сообщаю, что сейчас хотя и не обязательно, но мы свою программу имеем.
Відповісти | З цитатою
пассажир  (30.09.15 19:27): ничего не изменилось!!! как был проезд по 5 грн так и остался (125-ая)! как всегда слова-слова... Відповісти | З цитатою
Дядя  (29.09.15 17:15): І хто після цього, ще вірить Крупському? Відповісти | З цитатою
Денис  (29.09.15 14:10): 136А,91,34,151 и другие как были по 5 грн. так и остались! Відповісти | З цитатою
Горожанка  (28.09.15 14:34): А цены в магазинах тоже снизят? А в аптеках наших этот бардак тоже понизят? А коммуналка будет расти ? Даешь коммуналку 10% от прожиточного мин. Трепло наше правительство! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
123  (28.09.15 14:18): Выше 4 грн проезд только в Днепре, см. http://www.eway.in.ua/ua/cities/dnipropetrovsk/routes Відповісти | З цитатою
Господин 1  (28.09.15 14:00): Добрый день господа, наблюдал в субботу забавную картину о "дешевом пиаре". Еду я, значит такой, по Правде (от Совхозной в сторону центра) и наблюдаю за белым спринтером - на котором вдоль всего борта наклеен баннер о проекте "Светланы" - с проездом в 0 грн 00 коп. Вот это пиар, вот это сила, вот людей потешили перед выборами. И всё-бы ничего, да вот только маршрутка эта ехала пустая. Кто-то скажет мол наши гордые люди брезгуют ездить бесплатно, их так легко не купишь, им не нужны подачки. Это может быть и правда, но не вся, дело в том что эта маршрутка ехала в самом левом ряду и ни на одной остановке не останавливалась. Вот Вам и "пиар". Обделался проект на ровном месте. Уважаемые соседи, я Вас прошу, думайте за кого отдавать свой голос на выборах, что-бы у нас весь город (не приведи господь) не стал как эта пустая маршрутка. Відповісти | З цитатою
маршрутка  (28.09.15 13:47): 34-й канал в пятницу четко обозначил стоимость проезда в маршрутках 4-00 грн.
с 28 сентября т.г.
С 28 сентября т.г. водители как брали, так и берут по прежней цене - по 5,00 и 5,50 грн..
Очередной наглый обман.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
горожанин  (28.09.15 12:44): Даешь проезд в маршрутках дешевле трамвая?!!! :) И еще бесплатный wifi с кондиционером! Ну хотя бы пообещай и мы проголосуем, честно Відповісти | З цитатою
1 2 3 4 5
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті