Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
02:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Капітальний ремонт доріг продовжується

Капітальний ремонт доріг продовжується
Обсяг робіт з капітального ремонту доріг міста з кожним днем збільшується – після вул. Чернишевського, Карла Лібкнехта, площі Островського, управління капітального господарства міськради розпочало ремонтувати одну із самих найважких за станом автодоріг Дніпропетровська - проспект Свободи. Тому, черговий суботній об’їзд міста Іван Куліченко присвятив перевірці ходу робіт на дорогах. За словами його заступника Олександра Баранніка, мер, перш за все, дивився на якість.

Щодо вулиці Чернишевського та площі Островського, то у комунальників нема сумніву, що роботи буде закінчено своєчасно – до 21 липня. У цьому, а також в тому, що технологію буде витримано, вони і завірили міського голову.

А що стосується проспекту Свободи, то цю магістраль раніше 1 вересня відремонтовано не буде. Бо тут дуже великий обсяг робіт. Треба зробити не тільки дорогу, а й освітлення, перекласти трамвайні колії, обрізати дерева, а головне, змонтувати зливники. Бо від останнього залежить стан подальшої експлуатації проспекту. До речі, зливників, як виявилось тут не було зовсім, а дорога капітально за останні п’ятдесят років не ремонтувалася. Щоб витримати термін, комунальники працюють цілодобово – вночі бригади підприємства “Дніпропетровський електротранспорт”, а вдень – “Зеленбуд” та “Електромережі”.

Крім того, іде зріз асфальтового покриття на глибину 20 см. Через тиждень почнуться роботи з укладки поверхового шару асфальту, а ось основне покриття, за словами Олександра Баранніка буде вже з сировини нового асфальтобетонного заводу, який планується відкрити у найближчій час.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте