Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бізнесменів Дніпропетровщини навчать самостійно вести бухгалтерію

Бізнесменів Дніпропетровщини  навчать самостійно вести бухгалтерію
Податки, договірні відносини та розрахунок зарплати. Розбиратися в тонкощах бухгалтерського обліку самостійно навчатимуть підприємців Дніпропетровщини. В ОДА проведуть безкоштовний семінар для тих, хто вже має бізнес або тільки збирається розпочати власну справу.

Про це повідомили в департаменті економічного розвитку ОДА.

Семінар з бухгалтерського обліку триватиме два дні. Першого дня багато часу приділять оподаткуванню. Бізнесменам розповідатимуть про єдиний податок, ведення обліку, звітність та штрафи за порушення законодавства. На другий день мова йтиме про трудові відносини з найманими працівниками. Семінар включатиме не лише теоретичні, а й практичні заняття.

Навчання проходитиме 25 та 26 лютого з 10.00 до 15.00. Зараз саме формується група. Щоб долучитися до семінару, слід зареєструватися. Зробити це можна за посиланням http://goo.gl/forms/GEpmyVtylD. Телефон для довідок 056 742 83 42.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті