Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
14:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську запрацювало Почесне консульство Австрії

|«« «« »» »»|

14 квітня у Дніпропетровську відкрили Почесне консульство Австрії (вул. Лабораторна, 45). Це вже п`яте дипломатичне представництво країн Європи та світу у нашому регіоні. Участь у заході взяли голова облради Гліб Пригунов, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської республіки в Україні Герміне Поппеллер, Почесний Консул Австрійської республіки у Дніпропетровській області Валерій Кіптик, генеральний Консул Німеччини Вольфханг Мьоссінгер, керівництво облдерж адміністрації та міської ради. «Відкриття консульства – це вияв довіри до Дніпропетровщини з боку світової спільноти. Це - партнерські відносини з ЄС, які ми активно розвиваємо та які дозволять розвивати спільні інвестиційні, промислові, аграрні проекти. Ми впевнені у європейському майбутньому нашої країни, а Дніпропетровщина буде надійним партнером для Європи та світу», - зазначив Гліб Пригунов За словами пані Герміне Поппеллер, Дніпропетровськ - важливе для співпраці місто, яке активно розвивається, має потужний потенціал для іноземних інвесторів. «Впевнена у тому, що стосунки між Дніпропетровщиною та Австрією будуть ще більше поглиблюватись та зміцнюватись. А консульство стане містком для розширення співпраці між нашими країнами та регіонами, місцем зустрічі для ЗМІ, діячів культури та гуманітарних проектів. Разом ми зробимо наші країни ближчими», - зазначила вона. Наразі у Дніпропетровську діють 13 візових центрів: Італії,Греції, Литви, Польщі, Угорщини,Болгарії, Німеччини, Австрії,Данії, Фінляндії, Чехії, Естонії та Швеції, 5 почесних консульств: Литви, Чехії, Королівства Бельгії, республіки Кот-д`Івуар, Австрії, а також Генеральне консульство Німеччини.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ээх  (15.04.16 12:21): Киптык у себя в офисе открыл почетное консульство Австрии, теперь можно спокойно крутить свои дела никто не зайдет из правохранителей. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті