Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
09:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов провів зустріч з послом Австрії

Борис Філатов провів зустріч з послом Австрії
Нульова толерантність до корупції та Індустріальний парк: Борис Філатов розповів Повноважному Послу Австрійської республіки в Україні про плани розвитку Дніпропетровська.

Очільник міста зустрівся з поважною гостею у стінах міськради. Вона приїхала до Дніпропетровська на відкриття Почесного консульства Австрійської республіки. Сама ж Герміне Поппеллер відзначила, що тепер буватиме у Дніпропетровську частіше. Тож завдяки налагодженню ділових стосунків між міськрадою та Австрійським представництвом місто на Дніпрі отримає нові перспективи розвитку.

«Для нас ця зустріч дуже важлива. Це підтвердження того, що Дніпропетровськ відкритий для світу. Це європейське місто, місто західної цивілізації. Ми готові до співпраці, готові працювати», - зазначив міський голова Борис Філатов. Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської республіки в Україні Герміне Поппеллер у Дніпропетровську не вперше. Вона відзначає переорієнтацію місцевих підприємств на західний ринок.

Борис Філатов наголосив, що в умовах необ’явленої війни та загальної кризи в країні економіка міста зазнала відчутного удару. Та незважаючи на це місто робить все можливе аби захистити себе та укріпити свої позиції флагману економіки країни.

Значний внесок у це робить нова політика, яку запроваджує команда Бориса Філатова. За словами очільника міста, у зборі місцевих податків проглядається навіть зростання бюджету. Борис Філатов також додав: «Ми декларуємо нульову толерантність до корупції. Ця проблема є, та нам вдалося посунути її з мертвої точки. З великими промисловцями ми обговорюємо запуск Індустріального парку. Хочемо створити його у відповідності до нового законодавства», - зазначив міський голова.

Індустріальний парк, який передбачає територію для розміщення нових виробництв, може з’явитися на Лівому березі. Орієнтовно його територія складає 73 гектара землі. Такі парки цікаві підприємцям за рахунок зниження оподаткування. У свою чергу, їхня активність сприятиме підвищенню інвестиційного клімату у Дніпропетровську.

Ще один напрямок розвитку Дніпропетровська, який обговорили сторони – розвиток у місті ІТ-кластера, боротьба з виплатою на підприємствах зарплат «у конвертах» та вирішення питань з житлом і роботою для вимушених переселенців і бійців АТО.

Австрійська амбасадор також була приємно вражена тим, що у мерії Дніпропетровська працюють люди, переважно, молодші 40 років. На її думку «свіжа кров» у стінах міської ради пришвидшить позитивні реформи.

На згадку про зустріч Борис Філатов подарував Повноважному Послу Австрійської республіки в Україні унікальний альманах, що розповідає історію міста на Дніпрі через розповіді його мешканців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днпр  (15.04.16 16:41): Европа мы, стали мы ближ. ДА НУ БЛЯТЬ ? Боря, ты серьёзно щас? *** ты жирненький, я уже тебя больше Путина ненавижу!!! Відповісти | З цитатою
Алина  (15.04.16 13:21): Только и может что встречи проводить.работы никакой не видно нашего городского головы. Відповісти | З цитатою
Крымска волость.  (15.04.16 11:10): Передайтэ фаш Австрийский корол...Шо такие вопросы с кандочка не решаются заходите на следующей недельке. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті