Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
21:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Маленькій Катрусi Тiщенковій 3 роки і 6 місяців, але вона все ще не ходить самостійно й не говорить

|«« «« »» »»|

Розповідає Тiщенкова Карiна, мама дитини-інваліда.

Все це сталося через наших лікарів, на 3й день після пологів у Катрусі я побачила судоми, на що лiкарi мені відповіли, що я себе накручую і нічого не розумію, бо тоді мені було 18 років. Коли вони все ж побачили судоми, вони забрали її в реанімацію, там моя донечка пробула 8 днів під апаратом штучного дихання, а після — місяць у відділенні патології новонароджених.

Після виписки додому і до цього часу ми боремося з тяжкими наслідками.
Наш діагноз:наслідки нейроінфекції, ЦНС, перивентикулярна лейкомоляцiя (ПВЛ), вальгусна деформація нижніх кінцівок, тетрапарез зi стійкими вираженими порушеннями рухів, ЗРР на тлі ЗПМР. З 3-х місяців Катюші ми проходимо реабілітацію в нашому місті, раз на 4 місяці, але цього мало, на жаль, тому ми їздимо в Трускавець в клініку імені Козявкіна В. І.

Після відвідин цієї клініки Катруся почала робити свої перші кроки, на сьогоднішній день вона може пройти до 40 кроків, але вона, як і раніше, не ловить рівновагу. Наша дівчинка дуже перспективна в плані лікування. Всі лікарі, які її оглядали, кажуть, що у неї дуже хороші компенсуючі можливості. У неї є шанс жити повноцінним життям! А це для нас найважливіше.

У Трускавці нам порадили пройти курс дельфінотерапії, після якого, швидше за все наша дівчинка почне говорити. Але рахунок з дельфінарію нам виставили 25 000 гривень, а це для нашої сім'ї величезні гроші. Тому я звертаюся до вас за допомогою.
Заздалегідь Вам вдячна!

Приватбанк 5168 7423 5231 8715 Тiщенкова Карiна Андріївна (мама Катрусі).
096-819-85-48 Карiна (мама Катрусі).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте