Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали фальшивомонетників

У Дніпрі затримали фальшивомонетників

Незвичну, але не менш важливу справу зробили цими днями працівники сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності, повідомив начальник вказаного підрозділу Сергій Дереза.

Так, під час проведення поліцейськими оперативно-профілактичних заходів, до них звернулася жінка, яка працює на Березинському ринку Дніпра та повідомила, що одна з клієнток придбала у неї полуницю та розрахувалася п’ятисотгривневою купюрою, що має ознаки підробки.

Спільно з поліцейськими Амур-Нижньодніпровського відділення поліцїі, працівники Сьомого управління встановили подружню пару. Чоловік та жінка займалися тим, що збували в обіг підробні гроші. Зокрема на «банкнотах» були нанесені однакові серійні номери.

Трохи згодом спільно з працівниками Управління протидії злочинам у сфері економіки у них вдома було проведено обшук, а також затримано автора фальшивок, у якого вилучили апаратуру, кліше, долари та гривні з ознаками підробки.

Вилучені купюри направлені на експертне дослідження.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років, додав Сергій Дереза.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (27.05.16 16:46): Правильно, не Днепр а Днипро. Ведь так пытаются навязать свое переименование города. А более правильно, ... В Днепропетровске! Відповісти | З цитатою
Морда  (27.05.16 12:59): Ого!!! Фальшивомонетчики уже подводные цеха открыли по производству бабла. Бедная полиция ныряла небось, шоп раскрыть злочын.)) Відповісти | З цитатою
вася  (27.05.16 11:28): Народ готовится к оплате коммуналки. Зима не за горами . Деньги надо где то брать... Відповісти | З цитатою
f  (27.05.16 11:14): Не понял в реке Днере или в городе Днепропетровске Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті