Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перший в Україні диск з АТОшними піснями вийде вже цього літа

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині записують перший і єдиний в Україні диск з піснями про війну на Сході. В альбом увійдуть 20 композицій, які бійці виконали на фестивалі «Пісні, народжені в АТО».

Безкоштовно отримати диск зможе кожен бажаючий. За символічну ціну запис можна буде скачати й з Інтернету. Виручені кошти направлять на потреби армії. Закінчити роботу над альбомом планують до кінця літа, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Ідея записати диск виникла одночасно з ідеєю влаштувати фестиваль пісень, народжених в АТО. Нам надійшло безліч заявок від волонтерів, військових підрозділів, простих мешканців області, які хотіли б отримати таку збірку. Всі хлопці-учасники фестивалю відгукнулися на пропозицію записати диск. Вже працюємо над першим та єдиним в Україні альбомом з АТОшними піснями. Плануємо завершити запис виконавців до кінця літа», - зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Над диском бійці АТО працюють як справжні співаки – у професійній студії звукозапису. Тут вже встигли побувати чотири виконавці. Сьогодні записати майбутній військовий хіт прийшов боєць Володимир Пуряєв. Хлопець хвилюється: ще нещодавно він співав лише для побратимів.

«До фестивалю пісень, народжених в АТО, я ніколи не виступав на сцені. Тим паче, ніколи не мав досвіду запису в професійній студії. Для мене це грандіозна подія, яку запам’ятаю на все життя, - поділився Володимир Пуряєв. – Моя пісня називається «Не сумуй». Нею я хочу підбадьорити всіх, хто чекає солдатів з війни. Вона про дівчину, про матір, про рідну землю».

Звукорежисер Максим Олефір, що працює з АТОшниками, вражений. Каже: не очікував, що співаки-непрофесіонали демонструватимуть хороший рівень виконання.

«Ми вже записали четверо бійців, сьогодні працюємо з п’ятим. На запис пісні витратимо годину-півтори. Хлопці непрофесійні музиканти, проте всі співають на гідному рівні», - поділився він.

Отримати диск зможуть всі бажаючі. Для цього потрібно заповнити спеціальну анкету за посиланням. Альбом планують викласти й в Інтернет. Скачати його можна буде за символічну ціну, виручені кошти направлять на потреби армії та госпіталю.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті