Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До уваги водіїв! Зважайте на спекотну погоду!

До уваги водіїв! Зважайте на спекотну погоду!

За прогнозом Гідрометцентру найближчими днями в Україні утримається спекотна погода, стовпчики термометра місцями сягнуть позначки +32°.

Радимо водіям зважати на погодні умови при плануванні поїздок, особливо на далекі відстані.

Обов’язково подбайте про достатній запас прохолодної води та необхідні ліки, одягайте в дорогу вільний, нещільний одяг, уникайте вживання жирної і солоної їжі. За можливості здійснюйте паркування свого авто в тіні, а перед початком руху обов'язково провітрюйте салон автомобіля. Не залишайте дітей у закритому авто навіть на короткий час.

Перед поїздкою обов’язково перевірте технічний стан авто. В спекотну погоду особливу увагу потрібно звертати на систему охолодження двигуна, рівень мастила, стан гальмівних колодок та тиск у шинах.

При підвищеній температурі повітря у багатьох людей з'являється млявість, запаморочення, знижується концентрація уваги, швидкість реакції на різноманітні дорожні ситуації. Тож будьте особливо уважні та обережні за кермом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


патриотка  (20.06.16 23:20): Где обещанная Сиеста? Відповісти | З цитатою
патриотка  (20.06.16 23:20): Где обещанная Сиеста? Відповісти | З цитатою
Максим  (20.06.16 22:33): Это пипец, если машина без кондёра, то можно и сознание потерять, когда садишься после стоянки и в пробках - тупо сразу становишься мокрым, дышать нечем. Всё-таки в прежние годы солнце было намного более щадящим. Или это я... старею. Відповісти | З цитатою
1  (20.06.16 19:01): Свободную и неплотнЫЙ одежду... Китайцы писали статью? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті