Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов привітав сторічних мешканців Дніпра з 75-ю річницею подружнього життя

|«« «« »» »»|

Валентин Павлович і Олександра Олександрівна Кудрявцеви відзначили вражаючу дату – ювілейні 75 років сімейного життя. Святкувати коронне весілля до них приїхала вся велика родина – діти, онуки та правнуки. На свято завітав і очільник Дніпра Борис Філатов.

До видатної дати він передав подружжю важливий у побуті подарунок – мікрохвильову піч. А ще, на прохання подружжя Кудрявцевих, міський голова пообіцяв забезпечити літній відпочинок у дитячому муніципальному таборі їхнім чотирьом правнукам.

«Чудова атмосфера. Дуже хороша родина. Коли бачиш такі щасливі обличчя – хочеться жити і працювати для міста. Для мене це великий заряд позитиву», – зізнався Борис Філатов.

Валентин Павлович і Олександра Олександрівна познайомилися через друзів. Вона працювала агрономом у колгоспі, він – на шинному заводі. Одружилися Кудрявцеви вже через кілька місяців після зустрічі – 22 червня 1941 року, коли ще не знали про початок війни на їхній землі. А далі в Кудрявцевих були непрості роки бойових дій і повоєнного життя. Валентин Павлович багато працював і здобув звання «Героя соціалістичної праці». Подружжя Кудрявцевих пронесло своє кохання крізь усі випробування. Ніні вони є прикладом для всієї своєї великої родини.

Донька Кудрявцевих Наталя Качалова упевнена – такими батьками варто пишатися.

«Скільки років разом – і яке взаєморозуміння. Вони завжди прагнули до кращого, хотіли створити гарні умови для сім'ї», – каже жінка.

Саме взаєморозуміння та підтримка – секрети їхнього щасливого життя разом. Валентин Павлович згадує – майбутню дружину вподобав, бо та була хазяйновита. І хоч у молодості, за словами подружжя, кохання було іншим, зараз пристрастей теж не бракує: один із перших тостів за святковим столом – не сварити одне одного.

«Треба бути завжди у згоді. Обом. І чоловікові, і дружині», – переконує пані Кудрявцева.

Gorod.dp.ua на Facebook.


masha  (23.06.16 10:15): Чего язвить? Прямо делать нечего все посчитали, что было воскресенье. Это вместо того, чтобы от души за таких людей порадоваться. Они же молодцы Відповісти | З цитатою
Они  (22.06.16 20:12): возможно и не знали о начале войны, но работники ЗАГСа наверняка знали, что 22.06.1941 - воскресенье, и на работу вряд ли вышли. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті