Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч в Дніпропетровській області збудують і реконструюють 21 водовід

Цьогоріч в Дніпропетровській області збудують і реконструюють 21 водовід

У вересні розпочнуть будівництво нового водоводу в Софіївському районі. Він забезпечить водою жителів 6 сіл, у яких її раніше ніколи не було. Паралельно реконструюватимуть другу частину водоводу у Волоському Дніпровського району.

Це дозволить забути про перебої з водопостачанням 500 мешканцям села. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Продовжуємо будувати і реконструювати водоводи області. У вересні роботи почнуться на двох об’єктах – у Софіївському і Дніпровському районах. Загалом до кінця 2016-го плануємо збудувати та реконструювати 21 водовід в різних куточках регіону. Неприпустимо, щоб у XXІ сторіччі люди не мали у своїх домівках води. Тому вже другий рік поспіль Дніпропетровська ОДА будує водоводи», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Наразі роботи ведуться на 19 водоводах. У Тернівці, Верхньодніпровську і П’ятихатках триває реконструкція трьох об’єктів. Продовжується будівництво 16 нових водоводів в Апостолівському, Широківському, Нікопольському, Криничанському і Томаківському районах. Усі ці водоводи забезпечать водою 30 тисяч людей, які її ніколи не мали. Ще 52 тисяч мешканців області зможуть забути про перебої у водопостачанні та низький напір.

Цьогоріч в області вже реконструювали 2 водоводи – у Синельниковому і Романковому в Кам’янському. 60 тисяч жителів цих населених пунктів відтепер отримують воду безперебійно.

У 2016 році на будівництво і реконструкцію водоводів в бюджеті розвитку регіону передбачено 390 млн гривень.

У 2015 році в області побудували і реконструювали 20 водоводів. Вони забезпечили водою 20 тисяч сільських жителів, які її ніколи не мали. Ще 300 тисяч мешканців регіону почали отримувати воду без перебоїв.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


davayvodu  (30.08.16 22:08): Ну и молодцы! Отчитались! А в Днепре не все жители воду централизованную имеют (п.Сухачевка-так и называется ,что совсем уж засушило). И вроде не Широковский и не Никопольский и тд и тп.,а намного ближе и никому из властей дела нет. Відповісти | З цитатою
Кризис  (30.08.16 14:36): Ну правильно огороды нужно чем то поливать ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті