Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За сім місяців товаровиробники Придніпров'я надали споживачам продукції на 174,8 млрд грн

За сім місяців товаровиробники Придніпров'я надали споживачам продукції на 174,8 млрд грн

Про обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами області у січні–липні 2016 року повідомляє Головне управління статистики у Дніпропетровській області.

У січні–липні 2016 року товаровиробники Дніпропетровської області відвантажили споживачам продукції, надали послуг промислового характеру на суму 174,8 млрд грн, з них 58,8% припадало на переробну промисловість, 23,6% – видобувну галузь, 16,1% – постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря; решта – на водопостачання; каналізацію, поводження з відходами. Внесок області в загальнодержавний оборот від промислової діяльності становив 18,7%.

У структурі обсягу реалізації переважає частка продукції (товарів, послуг) металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (34,4%). До списку лідерів серед товаровиробників-переробників належать також галузі з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (9,3%) та хімічних речовин і хімічної продукції (4,7%).

У багатогалузевому господарському комплексі Дніпропетровської області найбільша питома вага в обсязі реалізованої промислової продукції (товарів, послуг) припадає на підприємства міст Кривого Рогу (36,3%), Дніпра (31%) та Кам’янського (10,8%).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті