Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як користуватися електрообігрівачем, щоб не влаштувати пожежу: поради рятувальників

Як користуватися електрообігрівачем, щоб не влаштувати пожежу: поради рятувальників

На вулиці холоднішає, відтак все частіше вмикають електрообігрівачі. Нерідко недбале користування такими приладами спричиняє пожежу. Як цього уникнути, розповіли в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської ОДА.

Електрообігрівач має бути обладнаний негорючою підставкою. Ні в якому разі не ставте його на меблі, поряд зі шторами або іншими горючими матеріалами. Не кладіть мережеві дроти приладу під килим та не ставте на них важкі предмети. Через це обігрівач може перегрітися і спричинити пожежу.

Не користуйтеся проводами з пошкодженою ізоляцією. Електрообігрівачі вмикайте лише у справні заводські розетки. Категорично заборонено використовувати вимикачі або розетки як вішак для одягу. Переконайтеся, що штекер вставлений в розетку щільно, інакше він може перегрітися.

Не використовуйте обігрівач в приміщенні з фарбами, розчинниками та іншими займистими рідинами, в захаращених кімнатах. Вчасно ремонтуйте обігрівач. Користуватися саморобними приладами категорично заборонено.

Не залишайте ввімкнені обігрівачі без нагляду. У випадку пожежі негайно телефонуйте 101.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Укуренный  (20.10.16 04:47): Вовремя и нормальное тепло надо давать и расстреливать таких врунов как лысенко публично! Відповісти | З цитатою
Гость  (19.10.16 15:59): У масляного обогревателя есть срок годности - это также стоит учитывать. Лучше одеться потеплее, прикрыть форточку. Відповісти | З цитатою
Максим  (19.10.16 15:14): 1500 долларов разрешение!!! Вот где коррупция!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Субару  (19.10.16 12:24): А вот у меня в квартире стоит газовый котел... 1000 баксов стоит, около 1500 баксов ушло на разрешения(так как в квартирах установка проблематична) и 1000 баксов установка... плюс еще поставил хорошие окна 3 окна + лоджия 1200 баксов, и утеплил фасад, заделал швы 500 баксов... на все про все чуть больше 5000баксов... не плачу не за отопление не за горячую воду - только за газ по счетчику в отопительный с новыми тарифами 400 - 500грн. в мес. После этого забыл что такое отопительные приборы - и без них дома как в африке. В общем рекомендую, не понимаю тех кто высказывает какие то претензии и недовольства... не ждите пока вам кто то включит отопление или воду, а в своих домах станьте хозяевами погоды... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
9878  (19.10.16 11:43): УРОДЫ -Тепло дайте Відповісти | З цитатою
житель  (19.10.16 11:41): Вы посоветуйте горисполкому и тепловикам, как ВОВРЕМЯ начинать отопительный сезон! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті