Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина приєднається до всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

Дніпропетровщина приєднається до всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

Форум, дебати серед студентів, семінари для школярів, конкурс дитячих малюнків, фотовиставка. Дніпропетровщина, як і вся Україна, приєднається до всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

З 25 листопада по 10 грудня в області влаштують з десяток різноманітних заходів, аби привернути увагу до проблем домашнього насильства, жорстокого ставлення до дітей та торгівлі людьми. Про це повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай.

«16 днів проти насильства» - це міжнародна акція, яка проходить у демократичних країнах світу. До неї приєднається разом з Україною й наша область. Організуємо насичену програму - від конкурсу дитячих малюнків до великого форуму. Все, аби наголосити: проблема насильства в Україні актуальна, і ми маємо спільними зусиллями її вирішувати», - сказала Ірина Грицай.

На Дніпропетровщині влаштують дебати серед студентів на тему прав людини. З цієї ж теми проведуть семінари для школярів. Організують фотовиставку та конкурс дитячих малюнків.

Про насильство в сім’ї та як його подолати говоритимуть на круглому столі в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. На ньому зберуться представники Мін’юсту, пенітенціарної служби, департаменту соцполітики ОДА, науковці.

«Ще ми організуємо зустріч студентів з Марією Берлінською – учасницею АТО, керівницею аеророзвідки, засновницею проекту «Таємний батальйон». Марія ініціювала наказ Міноборони, який дав можливість жінкам обіймати додатково понад 60 військових посад у Збройних силах України. Вона поділиться досвідом щодо боротьби за права жінок», - зазначила Ірина Грицай.

Акцію «16 днів проти насильства» започаткували у 1991 році. Вона проходить щорічно з 25 листопада по 10 грудня у більш ніж 100 країнах світу. Україна приєдналася до ініціативи у 2001 році. Організатори акції прагнуть привернути увагу до проблеми насильства та сприяти його подоланню.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті