Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
15:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині завершують будівництво багатоповерхівки під соціальне житло

|«« «« »» »»|

У селищі Покровське завершують будівництво будинку під соціальне житло. Недобудову, яка пустувала та руйнувалася два десятиліття, розморозили минулоріч. Власна котельня, утеплений фасад, відремонтовані сучасні квартири – нині будинок готовий вже на 85%. Повністю завершити будівельні роботи планують до кінця року, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Цьогоріч на Дніпропетровщині на будівництво соціального житла виділили 25 млн. грн. обласних коштів. Працюємо у Васильківці Петропавлівці, Вербоватівці. Вже завершуємо роботи в Покровському. Власна енергоефективна котельня, утеплений фасад, 30 відремонтованих квартир, охайний двір з дитячим майданчиком. Замість аварійного довгобуду, який пустував 20 років, буде сучасна багатоповерхівка», - зазначив очільник області Валентин Резніченко.

У 1992 році в Покровському почали будівництво двох однакових 5-поверхівок. За три роки одну з них здали в експлуатацію, для другої ж звели лише коробку. Через нестачу коштів роботи зупинилися на 20 років. Розморозила довгобуд команда Валентина Резніченка восени 2015-го. Розробили проект та взялися за справу.

«Стан об'єкту був жахливий: багато років він пустував та руйнувався. Ми зміцнили конструкцію, демонтували всі перегородки і встановили нові. На даху збудували окреме приміщення під власну котельню та змонтували економні котли. Встановили енергоефективні вікна, утеплили фасад. В кожній квартирі виконали оздоблювальні роботи», - розповів директор компанії-підрядника Олександр Малов.

На сьогодні будинок готовий на 85%. Залишилося встановити плити та сантехніку у деяких квартирах, оздобити під'їзди. Будівельні роботи планують повністю закінчити у 2016-му.

Після завершення робіт будинок передадуть на баланс Покровської громади, яка й вирішить, хто стане господарями 30 нових квартир.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Максим  (18.11.16 18:53): Нагнали "рабов" для фото отчета, кто в чем был, тот в том и пришел..
Сантехник на фото, крутит ключем пластиковую трубу (PPR) это вообще смех...
И вот вопрос сколько откатов взял Резниченко с подрядчиков? Можно было бы 2 дома построить...
Новость для идиотов...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нацистам-сіоністам  (18.11.16 12:20): СОЦІАЛЬНЕ житло це не те що ви самі-собі надумали. "прихватизувати" ці квартири НЕВДАСЦЯ! шари та "дарунків" ЗА МОЇ ГРОШІ ВЖЕ НЕ БУДЕ! а зовсім навпаки!! =СОЦІАЛЬНЕ ЖИТЛО БУДЕ ПРЕДОСТАВЛЕНО в АРЕНДУ "пільговикам" та неспроможним.. які втратили власне житло. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті