Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
18:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Танцюють всі: на бузковому балу бійці АТО та волонтери презентують вальс і ча-ча-ча

Танцюють всі: на бузковому балу бійці АТО та волонтери презентують вальс і ча-ча-ча

Легкий вальс та грайливий ча-ча-ча – АТОвці та волонтери визначилися з танцювальним репертуаром на бузковий бал. Його старт – 29 квітня.

Аби бути у формі, пари тренуються двічі на тиждень. Для новачків передбачені додаткові заняття. Серед викладачів – професійний хореограф та волонтер. Весняний бал – другий хореографічний вечір, який влаштовують Центр допомоги учасникам АТО та команда Валентина Резніченка.

«ДніпроОДА допомагає бійцям призвичаїтися в мирному житті. Реабілітацію вони проходять не тільки в санаторіях, а й на освітніх курсах, спортивних змаганнях, танцювальних майданчиках. Для бійців та волонтерів влаштували перший в Україні різдвяний бал «Мужність та грація». Тепер хлопці та дівчата готуються до балу весняного. Танцювальний конкурс може стати щорічним фестивалем», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

АТОвці та волонтери вже розпочали репетиції. Демобілізований Віктор Тумарєв не засмучується, що виходить не зовсім професійно. Каже, головне – спілкування та відпочинок у колі однодумців.

«Я брав участь у різдвяному балу і вирішив не зупинятися на досягнутому. Давно мріяв навчитися танцювати – завдяки ДніпроОДА мрія здійснилася. Звичайно, не все просто дається на танцювальному майданчику: треба дослухатися до музики, робити кроки в такт та поспівати за ритмом. На тренуваннях – позитивні емоції та доброзичлива атмосфера. Це чудова арт-терапія», – упевнений Віктор Тумарєв.

У танцювальному репертуарі – повільний вальс та латиноамериканський ча-ча-ча.

«Взимку на балу пари танцювали віденський вальс, полонез та танго. Тепер ми ускладнили репертуар, – розповідає професійний хореограф Ірина Лещенко. – У повільному вальсі слід працювати колінами, робити підйоми. Усе це – неквапом та поволі. А ось ча-ча-ча – веселий та темпераментний танець. Тут треба встигнути зробити багато рухів за короткий проміжок часу. Головне – швидкість».

До кінця лютого репетиції проходитимуть за наступним розкладом: у середу о 18.00 приймає КСК «Шинник», у п'ятницю о 18.00 – школа №119. На новачків та тих, хто пропустив тренування, чекають кожної неділі о 12.00 та 14.00 у школі №119.

Весняний бал – 29 квітня. Головним оздобленням балу буде запашний бузок. Він може стати прикрасою зачіски, сукні чи костюму.

Хто ще не встиг зареєструватися, переходьте  за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті