Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА розірвала договір із несумлінним автоперевізником

ДніпроОДА розірвала договір із несумлінним автоперевізником

Порушення техніки безпеки та рух не за графіком. ДніпроОДА розірвала договір з несумлінним перевізником. Скасували домовленості на обслуговування маршруту №237 сполученням Дніпро-Підгороднє.

В ДніпроОДА наголошують: угоди розриватимуть з усіма автопідприємствами, які надають неякісні послуги.

«Від перевізників, які працюють на міжміських та приміських маршрутах області, вимагаємо якісних послуг. Вони мають гарантувати пасажирам комфорт та безпеку. Як підприємці дотримуються правил, регулярно перевіряє спеціальна комісія при ДніпроОДА. Контролюємо перевізників й за допомогою GPS-системи, яка встановлена в кожному автобусі. Зі злісними порушниками розриваємо договори», - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

В профільному департаменті ДніпроОДА розповідають: останнім часом на перевізника скаржилися пасажири Підгородного. Їх не задовольняла якість послуг на приміському маршруті №237. Його автобуси, які курсували між Дніпром і Підгородним. Пасажири нарікали: замалі маршрутки не вміщують необхідної кількості людей і весь час переповнені. Водії нехтують правилами безпеки.

Спеціальна комісія, до якої входять профільні фахівці ДніпроОДА, поліція та громадські активісти, перевірила перевізника. Скарги пасажирів підтвердилися. ДніпроОДА розірвала договір на обслуговування цього маршруту із автопідприємством «Карлссон». Незабаром на цей маршрут буде оголошено конкурс для перевізників.

На Дніпропетровщині працює більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працює близько 800 автівок.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Татка  (09.04.17 10:48): Все подгородянские маршрутки ущербные. Загадили Правду ,на остановке сесть в свою маршрутку нереально. Подгородня выстраивается по 2-3 машины на остановке и СТОЯТ. Может стоит забрать все маршруты и отдать перевозчику, водители которых знают , что остановка посадка - высадка пассажиров, а не отстой по 5 минут. А в вообще центр, новый мост и Правду легко разгрузить убрав весь межгород на объездную. Но это Днепр детка, на жителей города насрать, главное что-бы кто-то мог себе бабло рубить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
123  (03.04.17 20:58): уберите 101 маршрут, есть фыфнадцатый тролль он так прекрасное ездит, все на бронивечёк товагищи ураа Відповісти | З цитатою
Вася  (03.04.17 18:40): А что, есть добросовестные??? О_О Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ксения  (03.04.17 18:29): Улица крайняя) Відповісти | З цитатою
...  (03.04.17 16:01): И почему на маршруте 243 в "Богданах" только два льготных места? Везде в "Богданах" 4... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я  (03.04.17 14:09): Да, новость конечно, что 237 маршрут обслуживал Карлссон. Вообще, насколько я знаю этот маршрут принадлежит Севертрансу. Из двух машин на рейсе вечно одна машина, никакие жалобы в Днепр.ОГА по поводу добавления машин на маршрут не помогли. Так они решили вообще разорвать договор. А то что людям нечем добираться на работу с Подгородного (особенно улица Крайняя), так это ничего. А как же жалобы на подгороднянские маршруты Севертранса 243, 238, 236,244 по поводу завышенной цены в 9 грн. ДнепрОГА не смущают? Наверное в новом конкурсе перевозчиком выиграет опять Севертранс со своими убитыми маршрутками? Відповісти | З цитатою
Johny  (03.04.17 13:37): Супер!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті