Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
14:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У кам'янському ліцеї відкрили школу велоспорту

У кам'янському ліцеї відкрили школу велоспорту

3 квітня в рамках робочої поїздки до ліцею нових інформаційних технологій Кам'янський міський голова Андрій Білоусов взяв участь в урочистому відкритті школи велоспорту за програмою оздоровчо-рухової активності молоді.

З ініціативи міського голови та за підтримки депутатів міськради Володимира Селищева і Сергія Боговика для учнів ліцею були закуплені нові велосипеди. Відсьогодні школярі зможуть весело та активно проводити час на виїзних уроках фізкультури. Спільно з викладачем діти будуть виїжджати на велосипедну доріжку, що на набережній, де зможуть освоїти навички їзди на велосипеді.

Як зазначила у своєму виступі директор ліцею Людмила Сбоєва, така школа велосипедного спорту буде працювати у місті вперше.

«Сьогодні міська влада створює всі умови для того, щоб спорт для дітей став доступним, і вони обирали здоровий спосіб життя. Ми дуже вдячні за таку увагу до молоді нашого міста», – сказала директор закладу.

Після того, як міський голова перерізав символічну стрічку, колона велосипедистів-школярів під бурхливі оплески однокласників і гостей заходу вирушила в першу ознайомчу поїздку.

Також, у рамках розпочатої сьогодні екологічної акції «Тиждень довкілля», міський голова разом з депутатом міськради Володимиром Селищевим посадив на території ліцею перше молоде дерево – березу, поклавши початок алеї майбутніх випускників школи.

Крім того, Людмила Сбоєва провела для міського голови екскурсію по театру-студії «Десятий квартал», що працює при ліцеї з 1995 року. На базі студії діти займаються духовним, інтелектуальним і культурним розвитком. Андрій Білоусов подивився виставкову залу, а також побував на презентації картин юної художниці Софії Ігнатьєвої. Дівчина розповіла, що вчиться в 9-му класі, але вже встигла взяти участь у міжнародних та міських виставках, є переможцем і лауреатом численних конкурсів. На виставці представлені роботи, написані впродовж 10 років.

За словами Софії, її дуже надихнула діяльність міського голови, спрямована на розвиток міста, і вона вирішила написати портрет Андрія Білоусова. Міський голова високо оцінив роботу юної художниці та подякував за такий незвичайний подарунок.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті