Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Від підтоплень врятують 100 тисяч мешканців Дніпропетровщини

Від підтоплень врятують 100 тисяч мешканців Дніпропетровщини

Підйом ґрунтових вод на Дніпропетровщині призвів до підтоплення десятків містечок і сіл, в яких проживає понад 100 тисяч людей.

Причина - засмічення і обміління русел річок, внаслідок чого вода пішла під землю. У підвалах стоїть вода, а житлові будинки приходять в непридатність.

«Проблема не вирішувалася минулою владою довгі роки і лише погіршувалася, - розповів радник голови ДніпроОДА з інновацій Юрій Голик. - Тепер же наша команда почала масштабні роботи по всій області з розчищення русел річок і ліквідації підтоплень. На деяких прибережних територіях ми навіть створимо парки та зони відпочинку».

За його словами, якщо в минулому році команда Валентина Резніченка втілила 9 таких проектів, то в цьому році їх буде вже близько 20, в наступному - ще більше.

Природоохоронні заходи зараз реалізуються в Дніпровському, Криворізькому, Новомосковському, Магдалинівському, Криничанському, Васильківському, Софіївському, Верхньодніпровському районах.

«Вирішення екологічних проблем в області - одна з головних задач команди Резніченка. Ми хочемо домогтися того, щоб якість життя в маленьких містах і селах Дніпропетровщини нічим не поступалась якістю життя в обласному центрі » , - заявив Юрій Голик.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Патриот Шевченко  (26.05.17 19:51): А можете поподробнее про обмеление русел рек, вследствие чего вода ушла под землю? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті