Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Біля Гвардійського гасили масштабну пожежу на військовому полігоні

Біля Гвардійського гасили масштабну пожежу на військовому полігоні

Пожежу на площі 25 га, що виник через навчальні стрільби, гасили майже 300 чоловік.

О 10 год. 45 хв. 17 липня поблизу смт Гвардійське Новомосковського району Дніпропетровської області на території військового полігону Міністерства оборони України внаслідок проведення навчальних стрільб сталося загорання сухої трави та лісової підстилки окремими осередками на площі близько 25 га. Станом на 15 год. стрільби призупинено.

До ліквідації пожежі залучено 289 чоловік та 23 од. техніки, з них від ДСНС 75 чоловік особового складу та 10 од. техніки.

На місці події працює оперативна група Головного Управління ДСНС України в Дніпропетровській області на чолі з в.о. начальника ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Ігорем Логвіненком.

О 20:40 пожежу на військовому полігоні локалізовано. Вогнеборці працюють над остаточною ліквідацією 5 осередків займання, площею 7га.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті