Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі посадовці банку присвоїли 1,5 мільйона гривень, що знаходились на депозитному рахунку клієнта

У Дніпрі посадовці банку присвоїли 1,5 мільйона гривень, що знаходились на депозитному рахунку клієнта

Менеджер банку склала довіреність від імені клієнта банку та підробила його підпис.

Оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та слідчі обласної поліції викрили факт привласнення коштів клієнта банку.

Співробітники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та слідчі Соборного відділу поліції встановили, що за кілька років посадовці банку заволоділи півтора мільйонами гривень, що знаходились на депозитному рахунку клієнта.

Так, менеджер банку, діючи за попередньою змовою з іншими посадовими особами, склала довіреність від імені клієнта банку та підробила його підпис. Використовуючи підроблену довіреність, зловмисниця заволоділа півтора мільйонами гривень.

У межах провадження, поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів та вилучили 20 тисяч доларів, фінансову документацію, чорнові записи та комп'ютерну техніку. На даний час поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до чинення кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злой Путин  (13.09.17 10:24): Название банка в студию Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті