Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На презентації диску АТОшних пісень заспівають Анастасія Приходько та «Скрябін»

На презентації диску АТОшних пісень заспівають Анастасія Приходько та «Скрябін»

На презентації другого диску пісень, народжених в АТО, на сцену вийдуть українські зірки – Анастасія Приходько, групи «Скрябін» та «Іспанія». Концерт відбудеться в Києві 29 вересня, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Вже цієї п'ятниці презентуємо другий диск сучасних військових пісень. На сцені одного із центральних концерт-холів країни заспівають 20 талановитих учасників всеукраїнського фесту «Пісні, народжені в АТО». Окрім них виступлять українські зірки - Анастасія Приходько, групи «Скрябін» та «Іспанія», - розповів Валентин Резніченко.

До другої збірки увійшло 76 пісень. Спираючись на минулорічний досвід, коли диск «розлетівся» за лічені дні, його тираж збільшено вдвічі – до 5 тисяч екземплярів. Альбом у подарунок отримають всі гості презентації.

Як і минулоріч, на концерт запросили слухачів зі всієї України. Очікується, що збереться близько 2 тисяч людей.

У травні 2017 року ДніпроОДА та обласна асоціація воїнів АТО організували другий всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО». Одразу після нього розпочали й запис другого диску із фронтовими піснями.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті