Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
11:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У школах Кам`янського пройшли патріотичні акції з нагоди Міжнародного дня миру

У школах Кам`янського пройшли патріотичні акції з нагоди Міжнародного дня миру

Мир – вагоме слово. Сьогодні воно близьке і дороге кожному українцеві, який має надію на світле майбутнє. Міжнародний день миру був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році. Днями у навчальних закладах міста відбулись патріотичні заходи, присвячені цій даті.

Перша акція пройшла у навчально-виховному комплексі №13. На запрошення учнів та педагогів на захід завітали ветерани АТО Андрій Мазур, Віктор Кучеренко, Максим Лоік, Віталій Назаренко та Богдан Наполов.

Учні взяли активну участь у благодійній акції «Посилка вдячності воїну АТО». Для захисників діти власноруч виготовили «голубів миру», обереги, написали щирі листи вдячності. Крім цього, учні підготували концертну програму з чудовими вокальними та хореографічними номерами.

З великою вдячністю та пошаною згадали старшокласники загиблого героя – Володимира Кордабньова, колишнього учня 13-ї школи. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів АТО. Почесні гості подякували шкільній громаді за подарунки воїнам АТО. У свою чергу, ветерани вручили учням пневматичну гвинтівку для проведення тренувань із вогневої підготовки.

Флешмоб «Голуб миру» та фестиваль дитячого малюнка на асфальті, присвячені Міжнародному дню миру, пройшли і в навчально-виховному комплексі №37. У заході із задоволенням взяли участь і діти, і дорослі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


11111  (28.09.17 22:59): Какое отношение антитеррор имеет к МЕЖДУНАРОДНОМУ дню мира? *Выплывали расписные Стеньки Разина челны. На переднем Стенька Разин и на заднем тоже он*. Так, что ли? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте