Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
14:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі проведуть кулінарний майстер-клас для дітей загиблих АТОвців

У Дніпрі проведуть кулінарний майстер-клас для дітей загиблих АТОвців

У Дніпрі відомі шеф-кухарі проведуть майстер-клас для дітей загиблих бійців АТО. До нього приєднаються 30 хлопців та дівчат. Про це розповіла координатор Центру допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«На майстер-клас приїдуть 8 шеф-кухарів з країн, які теж свого часу зачепила війна. Це представники Албанії, Чорногорії та Республіки Маврікій. Цим візитом до Дня захисника України, вони прагнуть підтримати дітей Дніпропетровщини, чиї батьки загинули в АТО», - розповіла Наталія Шуліка.

Шеф-кухарі навчать дітей готувати різні страви. «Родзинкою» майстер-класу стане великий торт-картина, який діти спечуть зі своїми наставниками. Його прикрасять їстівними дитячими малюнками.

«Прийти подивитися на майстер-клас зможуть усі бажаючі. Під час заходу відбудеться благодійний аукціон, де глядачам продаватимуть обереги й дитячі картини. Зібрані кошти підуть на допомогу в лікуванні пораненого бійця 128-ї бригади, сироти Руслана Кашиці», - зауважила Наталія Шуліка.

Майстер-клас пройде 11 жовтня о 15.00 в центрі відпочинку «Султан», за адресою: вул.Щепкіна, 15.

Організатори заходу – Ротарі клуб «Дніпро-Регіон» та Центр допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті