Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У сервісних центрах МВС нагадують про справжню вартість найбільш поширених послуг

У сервісних центрах МВС нагадують про справжню вартість найбільш поширених послуг

У сервісних центрах МВС нагадують про справжню вартість найбільш поширених послуг, аби усунути посередництво та ошукання громадян.

В рамках реформи по всій країні відбувається відкриття нових сервісних центрів МВС, які оснащені сучасними інформаційними системами та працюють за принципом прозорого офісу.

Тут переконані, що, часто, саме відсутність необхідної інформації в державі призводила до надання неякісного сервісу та фактів поширення побутової корупції. Тепер щодня продовжують інформувати громадян щодо алгоритмів надання послуг та впроваджених сервісів.

Серед основних послуг сервісних центрів МВС – видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, зберігання та замовлення індивідуальних номерних знаків та інші.

Вартість заміни посвідчення водія коштує 201 гривню, а отримання посвідчення водія вперше – 227 гривень. Відновлення втраченого свідоцтва про реєстрацію авто – від 353 до 391 гривні в залежності від країни виробництва. А перша реєстрація транспортного засобу, залежно від країни виробництва – від 481 до 519 гривень.

Зверніть увагу, що уся інформація про ціни вказана станом на листопад 2017 року – вона може бути змінена, банківські послуги не враховані. Вартість адміністративної послуги без урахування податку на додану вартість та вартість бланків і номерних знаків сплачується згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання».

Довідку про несудимість можна замовити безкоштовно та онлайн.

Для уточнення актуальних цін на послуги та алгоритмів їх отримання можна звернутись за телефоном (044) 290-19-88 або написати на сторінку Головного сервісного центру МВС у Фейсбуці. Якщо людина стала свідком корупційних дій, слід написати на пошту info@hsc.gov.ua або зателефонувати на 102, чим особисто допомогти реформі та боротьбі з неправомірними діями.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (16.11.17 20:20): Побывали в этот вторник в центре на Правде . В 13 ч. пришли (регистрация авто на другое лицо) в 18ч 15 мин. уехали.Так же как и в МРЭО было.Почему то услуга эксперта 500 грн.??? И работают эксперты медленно. Стоили затраты на центр если огромных улучшений нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті