Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські комунальні служби за день прибрали близько 200 тонн сміття

Дніпровські комунальні служби за день прибрали близько 200 тонн сміття

Комунальні підприємства Дніпра за день, 27 березня, прибрали з вулиць міста близько 200 тонн сміття. Роботи з ліквідації сміттєзвалищ, що утворилися через недобросовісного підрядника, тривають.

Про це повідомляє департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

До роботи долучилися комунальні підприємства «УРЕА», «Дніпроводоканал», «Зеленбуд», «Гідроспоруди», «Теплоенерго», «Коменергосервіс», «Дніпровські міські тепломережі», «Міськсвітло», «Дорсервіс», «Ритуальні послуги».

Наразі роботи ведуться на житлових масивах Перемога, Сокіл, Лівобережний, Сонячний, Парус, Червоний Камінь, Покровський (у минулому – Комунар) та у Діївці.

У департаменті запевняють, що до п’ятниці, 30 березня, усі скупчення твердих побутових відходів будуть ліквідовані.

Нагадаємо, раніше мер Борис Філатов запевнив, що Дніпро впорається з проблемою вивезення сміття, яка виникла через монополію приватного підрядника. Відмовляючись прибирати непотріб, підрядник намагається добитися від міської влади підвищення тарифу на вивезення відходів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Житель  (29.03.18 09:01): Раньше был добросовестный - и это правда, а тут вдруг стал ***** .
Мэр спасет город от мусора, какой молодец, спасибо, что ты у нас есть отец наш, кормилец. И мост отремонтировал, мусор убрал, снег почистил, киоски и бикборды убрал, а домоклов меч это просто чудо небес.
Не слушай всяких нытиков, иди вперед и делай свое дело.
Відповісти | З цитатою
Мойша  (28.03.18 14:16): Создают новое КП по уборке мусора .Тратят бюджетные деньги .Нет экономического обоснования создания этого предприятия и соответственно лысенко и не знает кокой тариф будет. Відповісти | З цитатою
555  (28.03.18 14:12): Они снег в придомовых территориях не очистили и теперь им кто то виноват. Відповісти | З цитатою
ФИЛАТОВУ!!!  (28.03.18 13:09): Директор этого вшивого недобросовестного подрядчика - ТДВ "Днепрокомунтранс" Валерий Лубинский, которому принадлежит контрольный пакет акций, сам на себя по договору дарения переписал 3/8 имущества (строений)этого предприятия... Часть акций - у его жены и детей, часть акций и имущества - у его соседа по Запорожс шоссе - нерусского Зохраба Микалова . Так что, господин Филатов, примите к сведению информацию. И разберитесь, кто это так из вашей мерии столько времени прогибался под это предприятие. В частности, как оно, без тендера, монополизировало рынок вывоза мусора. Конкурс ваша мэрия когда проводила??? Без лысого светила Департамента экологиии горсовета Павла Головахи здесь не обошлось. Злоупотребление служ положением... Відповісти | З цитатою
сергей  (28.03.18 00:13): Мэр уберёт, я верю
видео https://youtu.be/OWNS2X5wyAI
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель  (27.03.18 20:05): Для на нет понятия подрядчик!! У нас есть руководство города,которое это допустило!!А если есть время и техника у других ком.предприятий то значит это все не эффективно там используется. Відповісти | З цитатою
Который?  (27.03.18 18:27): Который они же перед этим неделю НЕ убирали!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті