Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройде обласний чемпіонат з академічного веслування на ергометрах

У Дніпрі пройде обласний чемпіонат з академічного веслування на ергометрах

У Дніпрі пройде Відкритий чемпіонат області з академічного веслування на ергометрах. 25 січня силами мірятимуться дорослі, а 2-3 лютого – юніори, юнаки та дівчата.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Учасники «дорослого» чемпіонату – молодь до 23 років, чоловіки і жінки від 23 років і старші, а також спортсмени легкої ваги від 17 років і старше. Змагання проводитимуться на дистанції 6 тис метрів.

На другий чемпіонат запрошують юніорів 17-18 років, юнаків та дівчат 13-14 та 15-16 років. У перший день вони змагатимуться на ергометрах: юніори – на дистанції 2 тис м, решта – на 1 тис та 1,5 тис метрів.

Дорослі «веслярі» боротимуться за першість в обласній школі вищої спортивної майстерності, Монастирський острів, 6. Початок – о 12:00.

Юних спортсменів чекатимуть за адресою: вул. Гладкова, 39, в Дніпропетровському вищому училищі фізкультури або на легкоатлетичному манежі Придніпровської держакадемії фізичної культури і спорту. Початок змагань – о 10:00.

Змагання – відбіркові. За їх результатами будуть сформовані збірні команди області для участі в чемпіонаті України з веслування на ергометрах і чемпіонаті України з веслування на ергометрах серед юніорів.

Підтримати учасників чемпіонатів запрошуються всі бажаючі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


открытый  (24.01.19 10:51): стало быть можно прийти поучаствовать? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті