Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 17 тисяч школярів Дніпропетровщини зареєструвались на пробне ЗНО

Понад 17 тисяч школярів Дніпропетровщини зареєструвались на пробне ЗНО

Понад 17 тис абітурієнтів Дніпропетровщини зареєструвались на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вже у березні вони складатимуть «тренувальні» тести.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Пробне тестування – це гарна нагода для школярів перевірити свої знання, познайомитись із процедурою проведення зовнішнього оцінювання, виявити свої «слабкі місця» та встигнути «підтягнути» предмети перед основною сесією ЗНО, - сказали в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.- У 2019 році переважна більшість абітурієнтів обрала тести з української, математики, історії України та англійської».
«Пробна» сесія ЗНО розпочнеться вже у березні. 16 березня школярі складатимуть тест з української мови та літератури. 23 березня – будь-який предмет на вибір.

Інформацію про час та місце проведення тестування абітурієнти зможуть переглянути в «Особистому кабінеті» на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Родитель  (05.02.19 12:09): Какая цена пробного тестирования?Одни пишут бесплатно, в школах собирают 160 грн/одно Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті