Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДТЕК Дніпровські електромережі допоможе жителям області вирішити проблему помилково сплачених у лютому коштів

ДТЕК Дніпровські електромережі  допоможе жителям області  вирішити проблему помилково сплачених  у лютому коштів

Сплачувати за спожиту в 2019 році електроенергію жителям Дніпропетровської області (фізичним особам) потрібно на рахунок постачальника універсальної послуги*, який надає послуги в Дніпропетровській області. Усі кошти, які споживачі у січні 2019 року помилково сплатили на рахунок ДТЕК Дніпровські електромережі, будуть автоматично перераховані на рахунок компанії-постачальника універсальної послуги до 15 березня.

Деякі мешканці області за звичкою оплатили вартість спожитої у січні 2019 р. електроенергії на рахунки ДТЕК Дніпровські електромережі. Піклуючись про комфорт клієнтів, ДТЕК Дніпровські електромережі самостійно поверне кошти споживачів за спрощеною схемою: вони будуть перераховані на особисті рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги. Клієнтам не потрібно оформлювати для цього будь-які додаткові документи, писати заяви, дзвонити або особисто приходити до центрів обслуговування клієнтів. Процес триватиме до 15 березня.

Нагадаємо, що у зв’язку з реформою ринку електроенергії з 1 лютого 2019 постачальник універсальної послуги* приймає покази лічильників, виставляє рахунки та приймає оплату за спожиту електроенергію. Йому потрібно оплачувати електроенергію, спожиту після 1 січня 2019. Рахунки за неї жителі Дніпропетровської області отримують у лютому.

ДТЕК Дніпровські електромережі з 1 січня 2019 року є оператором системи розподілу, який відповідає за технічний стан електромереж, якість і надійність енергопостачання.

Як перевірити чи була оплата помилковою і коли повернуть переплату?

1. Якщо клієнт правильно сплатив за спожиту електроенергію у січні 2019 постачальнику універсальної послуги і не має боргу за 2018 рік перед ДТЕК Дніпровські електромережі, то:
  • в Особистому кабінеті ДТЕК Дніпровські електромережі відображається поточна заборгованість 0 грн, історія платежів за попередні роки;
  • в Особистому кабінеті постачальника універсальної послуги відображається сума оплати за спожиту електроенергію за січень 2019 р.
2. Якщо клієнт помилково сплатив за спожиту електроенергію у січні 2019 (станом на 01.02.2019 р.), то: Поки триває процес налагодження систем розрахунків й перерахунки по базам даних клієнтів, щоб не допустити помилкових відключень за борги, ДТЕК Дніпровські електромережі призупинить процедуру обмежень електроенергії для фізичних осіб за борги до 15 березня 2019 року.

*Компанія Дніпровські енергетичні послуги до 31.12.2020 виконує функції постачальника універсальних послуг у Дніпропетровській області відповідно до Закону «Про ринок електричної енергії»

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті