Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
09:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студентів та вчених Дніпропетровщини запрошують на безкоштовне навчання у Латвії

Студентів та вчених Дніпропетровщини запрошують на безкоштовне навчання у Латвії

Студенти, аспіранти та викладачі вишів Дніпропетровщини можуть отримати стипендії на продовження навчання або наукові дослідження у Латвії. Заявки приймають до 1 квітня.

Програма передбачає кілька варіантів участі. Студенти, які успішно завершили мінімум один навчальний рік в Україні, можуть претендувати на бакалаврат чи магістратуру у Латвії. Мова викладання у вишах, переважно, латиська, однак є кілька навчальних програм англійською.

Стипендії надають на 10-місячний термін. Щоб продовжити навчання ще на рік, студенти можуть повторно подати заявку на участь у програмі.

Викладачі вузів та вчені науково-дослідних установ можуть подаватися на латвійську стипендію для досліджень. Її надають строком до 5 місяців. Також науковці можуть претендувати на отримання стипендій для участі у літніх школах.

Бажаючі мають створити профіль в електронній системі, заповнити онлайн-заявку та завантажити пакет документів.

Розмір державної латвійської стипендії – 500 євро для студентів бакалаврату та магістратури, 670 євро – для аспірантів. Кошти, які виділяють науковцям для проведення досліджень – 30 євро на день та 300 євро на місяць за проживання.

Детальні умови – на сайті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Михаил Андромеда  (18.03.19 13:56): "Средства, выделяемые ученым для проведения исследований - 30 евро в день". Это что - шутка? Может для математиков или филологов это и прокатит - купил карандаши и бумагу и - вперед штурмовать баррикады непознанного. Но вот для физиков, химиков, биологов это - издевательство. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті