Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сплачувати за електроенергію тепер можна без комісії в один клік

Сплачувати за електроенергію тепер можна без комісії в один клік
фото из открытых источников

Нова функція в Особистому кабінеті на сайті «Дніпровських енергетичних послуг» робить процес оплати ще більш швидким та комфортним.

З новою опцією користувачам Особистого кабінету не потрібно щоразу при сплаті рахунку за електроенергію вводити номер платіжної карти, CVV або CVC-код і її термін дії. Достатньо один раз зберегти ці дані і в майбутньому здійснювати оплату без комісії в один клік. При цьому є можливість зберегти одразу декілька платіжних карт і щоразу обирати ту, з якої будуть перераховані кошти. Оплата здійснюється на захищеній сторінці процесингового центру банку, безпека якого підтверджена сертифікатом PCI DSS.

Нова функція вже доступна як для зареєстрованих, так і для нових користувачів Особистого кабінету.

«Сьогодні ми приділяємо багато уваги впровадженню сучасних сервісів та технологій, що будуть зручними та доступними для кожного споживача. Це і система електронної черги у наших центрах обслуговування, і реалізація продуктів та сервісів з енергоефективності, і розвиток дистанційного обслуговування і, звичайно, нові функції в Особистому кабінеті. Наступний крок – запуск окремого мобільного додатку», - сказав директор постачальної компанії «Дніпровські енергетичні послуги» Юрій Федько.
Серед інших переваг, які мають користувачі Особистого кабінету, - миттєве зарахування коштів, передача показників лічильника, електронна абонентська книжка, консультації в режимі онлайн та можливість сплачувати рахунки у будь-який зручний час без черг та комісії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті