Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Магдалинівці «з нуля» збудували сучасний стадіон

|«« «« »» »»|

Зона воркауту, бігові доріжки із гумовим покриттям, майданчики для баскетболу і волейболу, два футбольних поля зі штучним покриттям. Все – на місці колишнього пустиря поблизу опорної школи у Магдалинівці. Там створили стадіон європейського зразка.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Спортивні майданчики, спорткомплекси та стадіони європейського зразка. Саме такі створюємо на Дніпропетровщині – і у великих містах, і в маленьких селах. Завершили і реконструкцію стадіону у Магдалинівці», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Новий стадіон збудували «з нуля». Раніше на його місці був пустир.

«Я закінчив цю школу. Пам'ятаю, як бігали тут по ґрунтових доріжках. Коли непогода – вже й не пробіжиш, – пригадує вчитель фізкультури Магдалинівської опорної школи Валерій Халатур. – А зараз – зовсім інша справа. Діти із задоволенням займаються тут».

Підрядники звели сучасні майданчики для баскетболу, волейболу і воркауту. Там зможуть тренуватися і старші, й молодші учні. Поруч – заасфальтували територію під парковку.

«Раніше тут було жахливо. Зовсім не зручно бігати, здавати нормативи. Нині я дуже радію, велике дякую за це оновлення», – сказала учениця 7 класу Магдалинівської опорної школи Софія Ященко.

На радість футболістам – відразу два футбольних поля – повнорозмірне та міні. Вони – із штучним покриттям. Навколо поля – гумові бігові доріжки. Новостворений стадіон огороджений парканом.

Всі роботи – обласним коштом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (06.06.19 15:57): Не "Виталику" построили, а освоили запланированные бюджетные средства на капитальный ремонт Опорной школы. Как бы, идёт реформа образования. Ремонт школы планировали закончить к 1 апреля,но её фасад до сих пор не "зашит".Стоит недоделанная.А про 8 улиц...На нескольких улицах, асфальт укладывала бригада студентов, три человека.Два парня шваброй растягивали асфальт, девчонка на миникатке-утрамбовывала. Работы начинали ближе к ночи,чтоб меньше "любобытных" контролировали процесс. Но, самое интересное,что три, в прошлом году заасфальтированные улицы, уже сделали тупиковыми (Рабочая,Рудника,Высоцкого).Чтоб асфальт не разрушить.Очень хочется сказать спасибо, "за наше счастливое завтра". Но, умом понимаешь, что денег потрачено немеренно, а результат на "троечку". Відповісти | З цитатою
Ну...  (05.06.19 13:33): скажем не с нуля, а на месте старого "советского" стадиона... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті