Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікополі поліцейські провели обшук в приміщенні меблевої фабрики, обладнаному для вирощування конопель

У Нікополі поліцейські провели обшук в приміщенні меблевої фабрики, обладнаному для вирощування конопель

Під час обшуку поліцейські виявили пакет з психотропною речовиною «метамфетамін» вагою 100 г та паперові згортки з наркотичним засобом «марихуана» вагою 1 кг.

Вилучені речовини направлені на експертизу. За цінами «чорного ринку» їх вартість складає близько 140 тисяч гривень.

Також встановлено, що приміщення раніше використовувалося для вирощування конопель та було обладнане лампами штучного освітлення, вентиляцією, крапельним поливом, горщиками з ґрунтом та добривами.

Обшук провели 30 серпня працівники управління протидії наркозлочинності в одному з приміщень меблевої фабрики у м. Нікополі. Поліцейські встановили 32-річного чоловіка, який орендував приміщення фабрики.

Після отримання результатів експертизи йому буде повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (02.09.19 12:03): То есть, наши доблестные правоохранители нагрянули с обыском уже после того, как фабрика прекратила существование?! Оригинально! А мужику, значит, 10 лет за кило конопли?))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті