Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському провели фінальний етап чемпіонату з шосейно-кільцевих перегонів - UA Riders CUP

У Кам'янському провели фінальний етап чемпіонату з шосейно-кільцевих перегонів - UA Riders CUP

22 вересня в Кам'янському на картодромі Dnipro Kart пройшов фінальний етап відкритого міжнародного чемпіонату з шосейно-кільцевих перегонів серед професіоналів та любителів - UA Riders CUP.

Чемпіонат проводиться третій рік поспіль за сприяння міського голови Андрія Білоусова. Головний організатор мотогонок – відомий гонщик, неодноразовий чемпіон країни і призер чемпіонату Європи, майстер спорту України Михайло Порхун.

Сотні глядачів прийшли підтримати учасників і зарядитися енергією швидкості і драйву. У гонках взяли участь близько 60 пілотів. Серед них, переможці попередніх етапів, два з яких проходили на європейському треку в Румунії, а також любителі і професіонали, які вирішили поборотися за чемпіонський титул.

Під час урочистої церемонії відкриття мото-чемпіонату гостей і учасників привітав мер Кам’янського, лідер політичної партії «Бджола» Андрій Білоусов.

«Третій рік поспіль до нас з'їжджаються гонщики з різних регіонів країни. Я бажаю всім пілотам успіху, пройти змагання без травм, а глядачам – добре провести час. Ми і надалі будемо підтримувати і розвивати цей вид спорту, щоб з кожним роком кількість учасників зростала», - сказав Андрій Білоусов.
Близько чотирьох годин глядачі спостерігали за видовищними і азартними змаганнями. Призові місця вибороли гонщики з Києва, Дніпра, Харкова, Полтави, Мелітополя і Одеси.










Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті