Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
16:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Злодій за диваном, бійка в магазині і хулігани в ліфті: як пройшли вихідні у патрульних Дніпра

Злодій за диваном, бійка в магазині і хулігани в ліфті: як пройшли вихідні у патрульних Дніпра

Так 16 листопада патрульні прибули на проспект Металургів. Жінка викликала поліцію, бо до її житла проник невідомий. Охоронці порядку підійшли до помешкання і побачили зламані двері та вибиті шибки. Всередині був суцільний безлад.

Обстеживши житло, патрульні виявили невідомого. Той ховався за диваном. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чому тут знаходиться - не міг пояснити. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до Новокодацького відділку поліції.

Також того дня ввечері в супермаркеті на проспекті Яворницького поліцейські затримали чоловіка, який ліз у бійку до охоронців, пошкодив майно магазину. Громадянина доставили до Дніпровського відділку поліції, склали на нього адміністративні матеріали та передали психіатричній бригаді, оскільки чоловік поводився неадекватно.

В неділю мешканці одного з будинків житлового масиву пожалілися на 102 про те, що невідомі хуліганять в під'їзді, а саме - без перерви катаються на ліфті. Патрульні виявили на одному з поверхів 2 чоловіків. Ті перебували у стані алкогольного сп'яніння. Один з них поводився неадекватно, не припиняв правопорушення, тож громадянина затримали та доставили до Шевченківського відділку поліції. На чоловіка склали протокол за ст.178 КУпАП (Перебування у п'яному вигляді в громадському місці).




Gorod.dp.ua на Facebook.


Kinomanka/1919  (19.11.19 12:50): преступник на предпоследнем фото аж улыбается ))) вау, я попал в камеру, я звезда :() Відповісти | З цитатою
Джек-Ворогей  (18.11.19 20:57): "Вор за диваном" - название нового остросюжетного триллера по реальным событиям. Відповісти | З цитатою
222  (18.11.19 19:45): "так как в ее жилья проник неизвестный" - так у неё несколько "жильёв"? Відповісти | З цитатою
Лифтёры  (18.11.19 15:36): "не прекращал правонарушение",
"составили протокол по ст.178 КУоАП (Пребывание в пьяном виде в общественном месте).",
а он отрезветь должен был при виде клопов? )))
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Риелтор  (18.11.19 15:22): у копов работа лафа судя по таким новостям... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті