Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В області на п’яти приміських та міжміських маршрутах змінять перевізників

В області на п’яти приміських та міжміських маршрутах змінять перевізників

На п'яти приміських та міжміських маршрутах Дніпропетровщини змінять перевізників. Все – через недотримання транспортниками умов договорів.

Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА.

«Постійно контролюємо роботу перевізників. Головна вимога – безпека пасажирів. На жаль, не всі організації усувають порушення, виявлені під час перевірок. У таких випадках розриваємо договори. Так, наразі необхідно змінити перевізників на п'яти приміських та міжміських маршрутах. Там транспортники не дотримувалися схем і розкладів руху. А автобуси були нижчими за класом та меншими за пасажиромісткістю, ніж зазначені в угодах. Проте маршрути і нині продовжують працювати, тож пасажири можуть не перейматися», – розповіли в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА.

Транспортників змінять на маршрутах №237 «Дніпро-Підгородне», №262 «Дніпро-Новомосковськ», №263 «Дніпро-Новоселівка», №209 «Дніпро-Меліоративне», №10833 «Дніпро-Прядівка».

«Порушення були виявлені і на маршрутах №238 «Дніпро-Підгородне», №10233 «Дніпро- Гвардійське» та №11483 «Дніпро-Орлівка». Проте там вже працюють нові перевізники», – додали в департаменті.

Загалом у 2019-му департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА склав понад 110 актів про порушення умов договорів з організації пасажирських перевезень. Транспортникам було направлено понад півтори сотні попереджень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Leizure  (05.01.20 21:58): Постоянно пользуемся 263 , 209 маршрутом.Не устраивает лишь то, что теперь ужасно неудобно добираться до автостанции, откуда уходят автобусы. Ездят они по графику, в этом плане нареканий нет. Использовать большие автобусы на этих линиях нерентабельно.Маленькие ходят не полностью заполненные, но зато с небольшим интервалом, что очень удобно для пассажиров. Пустить большие автобусы, чтобы они ездили раз в два часа удобно только ДнепрОГА.Для начала надо сделать дорогу, чтобы не убивать технику.Дороги практически нет, особенно за мостом в Новомосковске, а по Песчанке скоро надо будет ездить на БТР Відповісти | З цитатою
Петро  (03.01.20 22:21): 223 забыли ...
Дк.шиник Сурское литовское
Маршрут 9 км
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті