Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

140 тисяч гривень моральної шкоди просить мешканка Дніпропетровщини за жорстоке поводження з собакою

140 тисяч гривень моральної шкоди просить мешканка Дніпропетровщини за жорстоке поводження з собакою

Близько ста сорока тисяч гривень моральної школи просить випалатити мешканка Кривого Рогу через жорстоке поводження з безпритульною собакою. 2 березня минулого року криворізький правоохоронець Олександр Руденко, за її словами, наколов собаку на вили та кинув у багаття.

Жінка дізналась про цей випадок з соцмереж, забрала собаку та оплатила її лікування. Тепер вимагає аби чоловік випалтив їй всі витрати. Сто тридцять вісім тисяч шістсот шістдесят дев’ять гривень просить відшкодувати мешканка Кривого Рогу Лейла Магеррамова підозрюваного Олександра Руденка. Саме стільки за словами жінки, вона витратила на лікування собаки, яку він поранив.

"Ось ці 138 тисяч – з чого вони складатимуться?"— говорить суддя Ольга Гіда "Ренген, виклик індивідуального спеціаліста, утримання на стаціонарі, спеціальне харчування, оскільки собаку паралізувало", — говорить позивачка Лейла Магеррамова.

За словами жінки, другого березня 2019 року біля гаражів, що по вулиці Мудрьоновській, підозрюваний Олександр Руденко, поранив собаку вилами і кинув її у багаття. Про це говорить і один зі свідків, який свідчитиме на найближчих судових засіданнях та погодився розповісти Суспільному побачене лише на умовах анонімності.

"Ми вийшли з-за гаражів, нас було четверо. Одразу побачив Олександра із вилами у руках. За кілька секунд він наколов собаку на вили та кинув у багаття, що було поруч. Він побачив нас тільки тоді, коли я запитав – що ти робиш. У цей момент там були лише нас четверо та Олександр, не було ні дітей, ні його рідних",– говорить свідок.
Ця історія набула розголосу у соціальних мережах, так про неї дізналась і Лейла Магеррамова.

"Про цю собаку я дізналася у соцмережі. До того, як це сталося, я собаку не бачила, не знала де вона і що з нею. Я поїхала до знайомої та забрала собаку до себе", – говорить позивачка Лейла Магеррамова.
Зараз собака живе у волонтерки. У Чейза не працює кишківник, собаці потрібен спеціальний корм. Також у собаки відмовили задні лапи. Сам Олександр Руденко і його захисник Сергій Гриша відмовились коментувати звинувачення. Утім раніше, на апеляційному суді у Полтаві, в січні 2020, де Олександру Руденку обирали запобіжний захід, чоловік заявив, що у такий спосіб намагався захистити свого трирічного сина.

Нагадаємо, раніше Октябрьський райсуд Полтави відмовив у вимозі про відсторонення чоловіка від посади. Олександр Руденко працює правоохоронцем у лінійному відділку Криворізького міського відділу поліції. Наступне судове засідання має відбутися шостого серпня. На ньому мають заслухати свідків. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 8 років.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Cергей  (09.07.20 10:36): Насколько я знаю компенсация морального ущерба не может быть источником обогащения. В данной ситуации на животное было потрачено от силы тысяч десять. Это первое.
И второе: Человек защищал своего ребенка, на которого набросилось опасное животное. На мой взгляд он поступил правомерно.
В третьих: надо Суду изучить этот вопрос и привлечь к ответственности истицу за откровенное вранье и подтасовку фактов и документов. А для этого надо сделать заседание Суда по этому делу закрытым.
В четвертых узнать на какие доходы живут активисты - сейчас ведь борьба с коррупцией и отмыванием денег, раз могут себе позволить тратить такие суммы.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
хм...  (08.07.20 22:32): Т.е., какая-то сердобольная "защитница животных" забрала животное, которое до этого никогда не видела, узнала о ситуации из соцсетей, а теперь требует компенсации МОРАЛЬНОГО вреда? И ни много ни мало - 138 тысяч гривен??
У кого-то ещё есть вопросы ради чего "спасают" животных и сколько бабла на этой теме зарабатывается? И до страданий животных никому нет дела. Вот такие они, "защитники животных"
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
элка  (08.07.20 17:14): бедная дворняжка.с мордоворота взыскать по полной+пожизненное обеспечение собачки. Відповісти | З цитатою
..  (08.07.20 15:51): Зачем над собакой издеваться ради пиара? Живодера наказать нужно обязательно, а собаку более гуманно будет усыпить. Представляю, какие муки животное терпит. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті